Hrvaški pevec Aki Rahimovski v 65. letu s Slovenko Barbaro dobil hčerko

M.R., 16.2.2020
Sašo Bizjak

Pevec hrvaške skupine Parni valjak Aki Rahimovski je pri 64 letih starosti s svojo 37-letno partnerico, Slovenko Barbaro Vesel, dobil hčerko.

Ime naj bi ji bilo Antonija, rodila pa se je že pred tremi meseci, je za hrvaško televizijo RTL pa je njeno rojstvo potrdila Barbarina mama Rozalija. Hrvaški novinarji so jo ujeli na pragu hiše v Novem mestu, kjer Aki trenutno živi s svojo partnerico. 

Barbara in Aki sta sovjo zvezo uspešno skrivala pred javnostjo, večino skupnega časa pa sta preživela v Sloveniji. In hrvaški mediji namigujejo, da se je slavni pevec preselil v Slovenijo, kjer želi s partnerico vzgajati otroka. 

Rahimovski je imel po, kolikor je javnosti znano, dva zakona. Iz prve zveze ima sina Kristijana, v drugi pa je dobil hčerko Dino. Z drugo ženo je bil v zvezi štiri desetletja, o njuni zvezi pa mediji niso pogosto poročali, saj se skupaj nista pojavljala v javnosti. Še nekaj let nazaj so mediji poročali o njuni skupni sreči.

Pred časom je Rahimovski za medije povedal, da nihče ne ve, kako je videti njegova žena, ker "zasebno življenje mora ostati zasebno"

Anketa

Kaj menite o ukrepu, ki dovoljuje upokojencem nakupe izključno med 8. in 10. uro?

Sudoku