Horoskop: To pravijo zvezde!

E. Z., 25.4.2019
Profimedia

Stopov horoskop za teden od 26. aprila do 2. maja 2019.

Oven (21. 3. – 19. 4.)

Težko boste pričakovali proste praznične dni in se veselili zasluženega oddiha, toda vse žal ne bo šlo po načrtih. Ljubezen: če med vama s partnerjem že dlje časa vladajo napetosti, lahko te med prazniki, ko bosta veliko skupaj, izbruhnejo v grd prepir. Izrekla bosta marsikaj, kar bo ranilo, in nekateri ovni boste razmišljali celo o koncu razmerja. Ne prenaglite se in se raje posvetujte s strokovnjakom. Samski ovni boste priljubljeni in zaželena družba, toda vaše pozornosti ne bo lahko obdržati. Zdravje: ne skačite prehitro v morje, saj v naslednjih dneh ne boste prav odporni. Denar: srednje.

Bik (20. 4. – 20. 5.)

Proste dni, ki so pred vami, krvavo potrebujete. Preprosto preveč garate, in če se ne boste nekoliko ustavili, lahko še pregorite. Ljubezen: doma bo vzdušje harmonično. Ne lotevajte se kakšnih večjih popravil ali drugih projektov, ki vas bodo izčrpali. Raje preživite prijeten čas z ljudmi, ki jih imate najraje, in se skupaj odpravite na kakšen izlet. Samski biki boste na družabnem dogodku spoznali osebo, s katero bi z veseljem preživeli več časa. Po dolgem času vas bo zadelo, in to precej močno. Zdravje: biki, ki ste se lotili shujševalne diete, boste nadvse zadovoljni s prvimi rezultati. Denar: bolje.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Kljub praznikom vas bo čakalo tisoč bolj in manj pomembnih opravkov. Vse vajeti boste želeli držati v svojih rokah in ničesar ne boste prepustili naključju. Ljubezen: oddajali boste zelo mešane signale in vaš izbranec bo zaradi tega zelo zmeden. Odločite se, kaj sploh želite. Če so stvari zapletene, to še ne pomeni, da so neizvedljive. Klica srca pač ne morete utišati, zato raje razkrijte svoje karte in se ne vedite otročje. Zdravje: nekatere dvojčke bodo pestile težave z grlom. Če ne izzvenijo v nekaj dneh, pojdite k zdravniku. Denar: preden načrtujete novo večje posojilo, poplačajte staro. Plujete v nevarnih vodah.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Pred vami je zelo prijeten teden, ki ga boste preživeli v dobri družbi. V službi boste pravočasno vse postorili, zato si boste resnično lahko privoščili nekaj dni popolnega odklopa. Ljubezen: v resnih razmerjih bo vzdušje umirjeno, složno in prijetno. Raki, ki že dlje časa razmišljate o povečanju družine, se lahko odločite za ta korak ravno med prazniki. Samski boste srečo poizkusili s spletnimi zmenkarijami. Raje za priporočila poprosite prijatelje in znance. Zdravje: dobro se boste počutili in večjih zdravstvenih težav ni na vidiku. Denar: namenite del prihrankov za razvajanje in si privoščite pobeg na lepše.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Projekt, ki ste se ga lotili, bo zahteval veliko več vaše energije in živcev, kot ste si mislili. Na sredi ne morete odnehati, čeravno vas še tako mika, zato bo najbolje, da stisnete zobe in še bolj zagrizete v delo. Ljubezen: partnerja prosite, naj vas nekoliko razbremeni gospodinjskih opravil, saj vam bo delo pobralo skoraj vso energijo. Med prazniki skušajte pozabiti na pisarno, čeprav bo težko. Obiščite mesto, ki vam je všeč, zapeljite se do morja in uživajte v dobri družbi. Zdravje: možne so bolečine v vratu in hrbtenici. Je vaše ležišče dovolj kvalitetno? Denar: lekcija vas bo drago stala.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Ne obremenjujte se z nepomembnimi podrobnostmi. Raje uživajte v veliki sliki in se nagradite za vse, kar ste v preteklem obdobju dosegli. Običajno samokritičnost zamenjajte za samohvalo in presenečeni boste nad pozitivnimi učinki. Ljubezen: praznikov nikar ne namenite generalnemu čiščenju doma in se raje lotite prevetritve partnerskega odnosa. Če se je vanj prikradla rutina, boljšo polovico presenetite z večerjo ob svečah, z zapeljivim spodnjim perilom ali pa ob kresu zaplešite le zanj. Rezultati bodo navdušujoči. Zdravje: energični ste in vitalni. Denar: naj vam ne bo škoda denarja zase.

Tehtnica (23. 9. – 22. 10.)

Čeprav hrepenite po nekaj dneh, ki jih boste namenili le sebi, ta trenutek še ni napočil. Obdajal vas bo vrišč družinskih članov in vrtinec vsakdanjih opravil, toda globoko v sebi se boste zavedali, da imate pravzaprav velikansko srečo, da je tako. Ljubezen: kljub temu da imate radi svoje otroke, je pametno, če jih za dan ali dva odložite v varne roke in se posvetite le partnerju. Tudi zato, da se oba pošteno naspita in da vama po glavi spet začnejo rojiti nagajive misli. Zdravje: dobro se počutite, za izgubo kakšnega kilograma pa boste potrebovali nekaj več športne aktivnosti. Denar: srednje.

Škorpijon (23. 10. – 21. 11.)

Praznične dni boste preživljali z najbližjimi, toda ozračje bo vse prej kot prijetno, sploh če se boste družili s širšim sorodstvom. Na dan lahko namreč pridejo stare zamere, novi spori pa bodo v glavnem povezani z denarjem. Ljubezen: tudi ljubezensko dogajanje ne bo ravno idilično. Številne škorpijone bo pestilo ljubosumje, partner pa za vašo posesivno naravo ne bo imel nobenega razumevanja in izbruhnejo lahko siloviti prepiri. Prevzeti boste morali svoj del odgovornosti za nastalo situacijo. Zdravje: ne pretiravajte z belim kruhom in pijte veliko vode. Denar: zmanjkalo bo za vse želje.

Strelec (22. 11. – 21. 12.)

Pred vami so čudoviti dnevi, ki jih boste najbolje izkoristili v naravi. Poiščite šport, ki vam je pisan na kožo, ali preprosto uživajte v raziskovanju okolice. Zelo prijetne trenutke boste preživljali tudi strelci, ki jo boste za prvomajske praznike mahnili na lepše. Ljubezen: samski strelci boste v sebi začutili pretakanje pomladnih sokov in v okolici bo kar mrgolelo privlačnih predstavnikov nasprotnega spola. Težko se boste odločili, komu bi namenili svojo pozornost. Nihče ne pravi, da se morate odločiti takoj. Zdravje: sončni žarki so že močni, zato se zaščitite. Denar: zelo zapravljivi boste.

Kozorog (22. 12. – 19. 1.)

Prijalo vam bo, da boste izpregli. Prijetne trenutke boste preživljali z družino in prijatelji, pa tudi sami sebi boste odlična družba. Med prazniki boste nadoknadili z branjem, najpogumnejši pa boste preverjali temperaturo morske vode. Ljubezen: razigrani boste in nagajivi. Partner bo navdušen nad odklonom od vaše običajne resnosti in v spalnici bo vroče kot že dolgo ne. Samski se boste ogreli za predstavnika ognjenega znamenja. Čeprav sta si na prvi pogled zelo različna, lahko razmerje z nekaj kompromisi presenetljivo dobro deluje. Zdravje: odlično. Denar: privoščili si boste najboljše.

Vodnar (20. 1. – 18. 2.)

Čutili boste veliko željo po spremembah, toda počakajte še nekaj časa, saj se lahko izkaže za prehodno. Namesto da se lotite prestavljanja pohištva in pleskanja sten, raje najprej načrtujte na papirju. Prav lahko se namreč zgodi, da vas želja po spremembi hitro mine, vi pa boste obtičali z nemogoče rdečo steno v dnevni sobi. Ljubezen: priznati si morate, da ste se zaljubili. Nič ne pomaga, če kot noj tiščite glavo v pesek in se pretvarjate, da se nič ne dogaja. Raje zberite pogum in se spustite v pustolovščino. Zdravje: vodnarji, ki ste se lotili shujševalne kure, boste zelo uspešni. Denar: prihranki bodo kopneli.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Zasanjani boste in le stežka se boste osredotočali na vsakodnevne zadolžitve. Še dobro, da je pred vami nekaj prostih dni, da si nekoliko zbistrite glavo. Ljubezen: pri samskih ribah bodo glavni razlog za zasanjanost srčne zadeve. Ne glede na to, ali ravno začenjate razmerje ali si s simpatijo za zdaj le na daleč izmenjujeta koprneče poglede, boste z glavo v oblakih. Uživajte v teh posebnih trenutkih, pazite pa, da v službi ne zamočite česa resnično pomembnega in si ne nakopljete težav. Zdravje: če ste veliko v naravi, razmislite o cepljenju proti klopnemu meningoencefalitisu. Denar: dobro.

Horoskop je bil objavljen v reviji STOP.

Anketa

Koliko knjig preberete na leto?

Sudoku