HOROSKOP: Tedenska astrološka napoved

Dolores Volasko, astrologinja, 12.11.2018
Profimedia

Kaj je ta teden zapisano v zvezdah?

PONEDELJEK, 12. NOVEMBER

Teden se bo odlično pričel. Resnosti, odgovornosti in smisla za praktično rešitev situacij tokrat ne bo primanjkovalo. Nasmiha se uspeh, zato je čas dober tudi za morebitno razrešitev odprtih vprašanj.

Sonce in Luna bosta v odnosu sekstila, kar omogoča skladnost v sodelovanju z okolico.

TOREK, 13. NOVEMBER

Vpliv Urana vnaša v tem dopoldnevu stresne okoliščine, prihaja lahko tudi do nepričakovanih preobratov in sprememb v zadnjem trenutku. Vsekakor bo stres povečan, zato bo tudi sodelovanje z okolico težje.

Popoldanski vstop Lune v znak Vodnarja bo razblinil napetosti in vnesel v ta čas bolj univerzalno energijo. Potreba po druženju bo povečana, poskrbite za družbo.

SREDA, 14. NOVEMBER

Luna bo v skladnem odnosu z Merkurjem, kar bo dvignilo nivo komunikacije. Čas bo ugoden za sodelovanje, dogovarjanje, dajanje pobud in sprejemanje odločitev, pridobitev različnih informacij in brskanju po svetovnem spletu.

Vse, kar boste počeli v tem dnevu, je lahko izredno koristno za vnaprej!

ČETRTEK, 15. NOVEMBER

Prvi lunin krajec v znaku Vodnarja nastopi v popoldanskih urah. Vsekakor se bo potrebno prilagajati okoliščinam in ljudem!

Mars, planet akcije, vstopi v tem dnevu v znak Ribi. V tem položaju se ognjeni planet ne bo počutil dobro, zato bo potrebno v delovanje

zavestno vlagati več energijo za dosego rezultatov. Pogost spremljevalec tega položaja je pasivnost, kateri se je potrebno postaviti v prihodnjem obdobju po robu!

PETEK, 16. NOVEMBER

Venera, kraljica ljubezni in denarja, ki potuje po znaku Tehnice, se v tem dnevu končno postavi po dobrem mesecu dni v direktno gibanje.

Tako bo konec določenim zastojem in stvari bodo stekle bolj gladko. Venera je v tem položaju dvojno močna, saj je naravna vladarica znaka Tehtnice. Potreba po uskladitvi medosebnih odnosov in ureditvi nasprotij bo prioriteta prihodnjega obdobja.

SOBOTA, 17. NOVEMBER

Še v nočnih urah bo na retrogradno pot stopil Merkur, planet komunikacije. Tako ostaja vse do konca meseca. Njegova upočasnjena pot po znaku Strelca vnaša v ta čas več nemira, nervoze, mogoči so nesporazumi, napačno razumevanje, zamude, blokade in podobno.

Odsvetuje se sprejem pomembnejših odločitev. Vse informacije je potrebno preveriti dvojno. Odsvetujejo se večji nakupi, podpisi pogodb itd. Čas za nove pričetke ni ugoden, je pa dober za dokončanje že pričetih zadev.

NEDELJA, 18. NOVEMBER

Skladnost Lune in Sonca v tem dnevu prinaša lepo energijo med spoloma in porast harmoničnosti v odnosih.

V popoldanskih urah bo z vstopom Lune v znaku Ovna energičnost povečana, prav tako potreba po bolj aktivnem preživljanju časa. Tudi lunin odnos z Jupitrom je več kot odlična popotnica v tem dnevu, ki bo res prijetno preživet!

PONEDELJEK, 19. NOVEMBER

Zelo dinamičen pričetek novega tedna pod okriljem Lune v znaku prodornega Ovna se obeta.

Skladnost Lune z Merkurjem prinaša odlično energijo, uspešni boste v komunikaciji, dogovarjanju, predstavitvi svojih idej.

image
Profimedia

Astrologinjo Dolores Volasko spremljajte na Facebooku: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Na katerem področju najpogosteje ustvarjate z rokami?

Sudoku