Horoskop: Komu so astrologi napovedali lep teden?

E. Z., 23.5.2019
Profimedia

Stopov horoskop od 24. do 30. maja 2019.

Oven (21. 3. – 19. 4.)

Zelo motivirani boste za delo in dovolj vztrajni, da boste premagali tudi najtežje izzive, pred katerimi običajno raje pobegnete. Pred vami so izjemne priložnosti, poklicno pa lahko posežete po neslutenih višavah. Ljubezen: zelo zaposleni boste in za srčne zadeve vam bo ostalo bolj malo časa, toda tega boste znali dobro izkoristiti. Samski ovni računajte, da lahko kakšna iskrica preskoči tudi na poslovnem sestanku. Bodite diskretni, da ne postanete tarča pisarniških govoric. Zdravje: dolgotrajno sedenje ne koristi vaši hrbtenici. Začnite dan z vajami za hrbtne mišice. Denar: obetajo se vam rekordni zaslužki.

Bik (20. 4. – 20. 5.)

Vaše ambicije bodo z vsakim dnevom večje, kljub temu pa ne smete pozabiti, da delo ni vse in da ima življenje tudi zabavno plat. Ljubezen: partner se zna pritožiti, da ga zanemarjate in mu posvečate premalo časa. Odkupite se mu ob koncu tedna. Še najbolje bo, če otroke vsaj za nekaj ur pustite v zanesljivih rokah in uživate v dvoje. Zdravje: nestanovitno vreme bo glavni krivec za zoprn prehlad. Privoščite si vitaminsko bogate obroke in dovolj spanca. Denar: ponudila se vam bo priložnost za večji zaslužek, toda prinašala bo dodatno delo in nove odgovornosti. Skrbno razmislite, preden jo sprejmete.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Brutalni delovni tempo bo končno vsaj delno popustil in lahko se boste posvetili tudi drugim, prijetnejšim platem življenja. Ljubezen: nekoga ste se skoraj zavestno izogibali, saj ste se ustrašili silnosti svojih čustev, toda ko ga boste srečali v živo, boste ugotovili, da je bilo vse zaman. Med vama bo kemija, ki bo skoraj vidna, in preprosto se ne boste več mogli zadrževati. Ne slepite se, da gre le za spolno privlačnost, saj vaju druži nekaj, kar je dovolj mogočno za vse življenjske viharje. Priložnost je prelepa, da bi jo izpustili iz rok. Zdravje: bolje. Denar: še vedno ste v zagati, toda nekoliko lažje boste zadihali.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Občutljivi boste in mnenja drugih ljudi boste jemali preveč osebno. Po nepotrebnem se boste obremenjevali zaradi malenkosti in stvari vas bodo zlahka iztirile. Skušajte ne reagirati na prvo žogo in se raje kdaj ugriznite v jezik. Ljubezen: do partnerja boste precej sumničavi, čeravno za to nimate pravega razloga. Srečo imate, da vam ne bo zameril, marveč mu bo celo laskalo. Samski raki boste zbirali pogum, da bi pristopili do nekoga, ki vam je že dolgo všeč. Pazite, da vas kdo ne prehiti. Zdravje: fizično ni pričakovati večjih težav, psihično pa ste v zelo občutljivem obdobju. Denar: srednje.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Zdaj šele vidite, kakšen zalogaj ste si nakopali na glavo in koliko truda boste morali vložiti, da projekt uspešno izpeljete. Nekateri boste zato rjoveli kot pravi kralji živali in jezo stresali na tiste, ki so vam najbližje, toda treba bo stisniti zobe in dokončati začeto. Ljubezen: vaš partner ni vreča za stresanje vaših frustracij. Če se ne boste začeli do njega lepše vesti, mu bo lepega dne prekipelo. Samski levi boste z besedami zelo očarljivi, za dejanja pa vam bo primanjkovalo časa. Zdravje: možne so bolečine v vratu in ramenskem obroču. Ne pozabite na rekreacijo. Denar: zelo dobro.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Sonce v znamenju dvojčkov krepi vaše sposobnosti navezovanja stikov pa tudi poslovnih sodelovanj. Odločni boste, pri izpolnjevanju ciljev pa preprosto nezaustavljivi. Samski imate obilo priložnosti, da najdete boljšo polovico, zato se nikar ne zapirajte med štiri stene, vezani pa boste znali svojega najdražjega ali najdražjo lepo presenetiti, morda tudi s krajšim oddihom. Zdravje: sproščalo vas bo vrtnarjenje. Če nimate vrta, lahko zelišča posadite kar v lončke na okensko polico, balkon pa namenite sočnim paradižnikom. Denar: na situacijo skušajte pogledati objektivno, ne da se čustveno vpletete.

Tehtnica (23. 9. – 22. 10.)

Nemirni boste in preveval vas bo občutek negotovosti glede prihodnosti, čeprav vas bodo bližnji podpirali in vas bodrili. Pogumno poglejte novim izzivom v oči, vse se bo dobro izteklo. Ljubezen: partner vam bo v prihodnjih dneh v veliko oporo. Čutili boste, da se nanj resnično lahko zanesete. Samske tehtnice boste precej nestanovitne in prosilce bo vaše vedenje spravljalo v obup. Odločite se, kaj bi sploh radi, in se ne igračkajte s čustvi drugih ljudi. Zdravje: možne so bolečine v želodcu in glavoboli, oboje pa bo predvsem posledica stresnega življenja. Denar: izkoristite svoje zveze in poznanstva.

Škorpijon (23. 10. – 21. 11.)

Tempo se bo nekoliko umiril in lahko boste izpregli in se posvetili konjičkom, ki jih že dolgo postavljate na stranski tir. Ljubezen: s partnerjem bosta po dolgem času govorila skupni jezik in uspelo vama bo znova vzpostaviti ravnovesje. Toda nekje globoko v vas bodo še vedno nakopičeni negativni občutki in stare zamere, ki ne koristijo nikomur, še najmanj pa vam. Osredotočite se na lepe stvari in skupaj počnita kaj prijetnega. Še vedno je veliko več tistega, kar vaju povezuje, kot tistega, kar vaju razdvaja. Zdravje: več pozornosti namenite hrani, ki jo zaužijete, in njenemu izvoru. Denar: dobro.

Strelec (22. 11. – 21. 12.)

Imate velike načrte? Ne zapravljajte časa z družabnim življenjem, raje se umirite in skujte načrt z beležko v rokah, nato pa zamisli pretvorite v dejanja. Pazite le, da si ne naložite prevelikega bremena – v tem primeru bo prvo na udaru zdravje. Ljubezen: nekoga že predolgo opazujete skozi rožnata očala in zanj iščete opravičila. Čas je, da jih snamete. Zdravje: notranjo napetost in živčen nemir umirite z vročo kopeljo, zraven pa si zavrtite najljubšo glasbo. Denar: čeprav ste v finančnih zadevah običajno precej konzervativni, boste tokrat nekoliko več tvegali. Lahko se obrestuje, lahko pa vodi v katastrofo.

Kozorog (22. 12. – 19. 1.)

Nedavni dogodki so vam zamajali temelje pod nogami in vam načeli samozavest. Namesto da se sprašujete o krivdi in odgovornosti, se skušajte čim prej znajti v novi situaciji. Ste marljivi, ambiciozni in trmasti in v poslovnem svetu so to lastnosti, ki jih bo znal ceniti vsak pameten delodajalec. Ljubezen: po precej dramatičnem dogajanju bo sledilo obdobje zatišja. Vezani boste ugotovili, da vam življenje brez pretresov odlično ustreza, samski pa boste nekoliko izpregli od iskanja pravega. Zdravje: živčna napetost bo pustila posledice. Denar: navaditi se bo treba na manj.

Vodnar (20. 1. – 18. 2.)

Skoraj ste že zajadrali v pesimizem, ko ste dobili dobre novice in elegantno kot mačka pristali na nogah. Pazite, da ne zlorabite zaupanja, ki vam je bilo izkazano. Ljubezen: imeli boste mešane občutke. Razum vam bo morda res skušal dopovedati, da bi se bilo nekomu bolje izogniti v širokem loku, toda hormoni bodo naredili svoje in preprosto si ne boste mogli pomagati. Ko bosta v istem prostoru, bosta imela oči le eden za drugega. Zdravje: če bi se pred poletjem radi spravili v formo, je skrajni čas, da začnete. Bolj kot skupinski športi vam bo verjetno ustrezala individualna vadba. Denar: odlično.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Uspelo vam bo nemogoče in nase boste upravičeno ponosni. Optimistično boste zrli v prihodnost in širili pozitivno energijo. Ljubezen: ker boste po svetu hodili s širokim nasmeškom na obrazu, boste za okolico silno privlačni. Računate lahko na več povabil na zmenek, toda kmalu vam bo kristalno jasno, koga si želite. Z osvojitvijo na videz nedostopne trdnjave ne boste imeli nobenih težav. Zdravje: trenutno kar prekipevate od zdravja in energije. Lotite se vadbe, ki vam je pisana na kožo, in zakorakajte v poletje v sanjski formi. Denar: vaše finančno stanje se bo drastično izboljšalo. Ne zapravite vsega.

Horoskop je bil objavljen v reviji STOP.

Anketa

Koliko ur dnevno preživite ob elektronskih napravah, kot so telefon, računalnik, tablični računalnik in televizija?

Sudoku