Horoskop: Katera znamenja čakajo lepi trenutki?

E. Z., 16.5.2019
Profimedia

Stopov horoskop za teden od 17. do 23. maja 2019.

Oven (21. 3.–19. 4.)

Zelo zaletavi boste, zapletlo pa se bo, ko bo treba stvari dokončati in poskrbeti tudi za duhamorne podrobnosti. Ljubezen: v srčnih zadevah vam v prihajajočem tednu kaže dobro. Ovni v razmerju boste složni in ozračje bo harmonično, samski pa boste imeli veliko priložnosti za zbliževanje z nasprotnim spolom. Paziti morate le, da ne boste prehitro obljubili preveč. Zdravje: čeprav se počutite vsak dan bolje, ne smete povsem pozabiti na težave, ki ste jih imeli, in odpraviti vzrokov zanje. Denar: nekdo vas bo s sladkimi besedami skušal prepričati o možnosti izrednega zaslužka.

Bik (20. 4.–20. 5.)

Izkoristite zadnje dni s soncem v vašem znamenju za dokončanje pomembnih projektov, za izboljšanje odnosov z bližnjimi ali za sklenitev donosnih poslovnih dogovorov. V drugi polovici tedna boste izredno družabni in sproščeni. Ljubezen: samski biki boste nehali taktizirati in se boste raje odločili za direktni napad. Simpatija bo navdušena nad vašimi prodornostjo, šarmom in duhovitostjo. Vezani biki s partnerjem ne boste vedno delili istega mnenja, toda mojstrsko boste sklepali kompromise. Zdravje: v naravi bodite pozorni na klope in se ustrezno zaščitite. Denar: uspel vam bo dober posel.

Dvojčka (21. 5.–20. 6.)

Spustite preživete vzorce, stvari in ljudi, s katerimi nimate nič več skupnega, in privabite k sebi novo energijo, sveže ideje in poznanstva. Ljubezen: polna luna v škorpijonu bo 18. maja poskrbela, da boste sneli rožnata očala in stvari ugledali v realni luči. Če ste doslej za nekoga iskali tisoč in eno opravičilo ali se slepili, da vas kljub vsemu ljubi, bo zdaj tega konec. Nekateri pa se boste zavedeli prave narave svojih čustev. Zdravje: dobro. Denar: pred prihodom sonca v vaše znamenje bi bila dobrodošla inventura. Ozrite se nazaj na minulo leto, pohvalite se za vse, kar ste dosegli, a bodite samokritični.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Z vstopom sonca v znamenje dvojčkov se 21. maja začne vaše letno obdobje počitka. Urnika si zato ne zatrpajte s preštevilnimi obveznostmi in si raje vzemite čas zase in za svoje misli. Ljubezen: tudi na čustvenem področju naredite inventuro. Vas razmerje izpolnjuje ali ste s partnerjem le še iz navade? Kaj bi radi spremenili, česa si želite in kaj pričakujete? Odkrito si odgovorite na ta vprašanja, in če se počutite izpraznjene in otopele, ukrepajte. Zdravje: fizično se dobro počutite, čeravno ne boste čutili želje po pretirani fizični aktivnosti. Denar: spravite osebne finance v red.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Čaka vas obilica novih izzivov, v katere boste suvereno in ambiciozno zagrizli. Bolj ko bo napeto, bolj boste uživali. Družabni boste in v družbi prijateljev se boste sprostili in si dali duška. Ljubezen: samski boste prešerno razpoloženi in za nasprotni spol izredno privlačni. Ne bo se vam mudilo v razmerje in raje si boste puščali odprte možnosti. Neredki levi boste sedeli na dveh stolih, a sčasoma boste ugotovili, da je to prenaporno za vas. Zdravje: vitalni ste in kar prekipevate od življenjske moči. Več pozornosti namenite zdravi prehrani. Denar: imate možnosti za odličen zaslužek.

Devica (23. 8.–22. 9.)

Besede znanca vas bodo ranile, saj bo v njih skrita resnica, ki ji nikakor ne želite pogledati v oči. Večno se ne boste mogli izogibati dejstvom, ne glede na to, kako kruta so. Ljubezen: s partnerjem v naslednjih dneh ne bosta najbolj usklajena. Pravzaprav bi vam najbolj prijalo nekaj dni miru in samote, Privoščite si jih, če je možno. Zdravje: device, ki ste se lotile shujševalne diete, bodo prvi vidni uspehi motivirali, da vztrajate na začrtani poti. Denar: odločali se boste o večjem posojilu. Pri sorodnikih bi bili pogoji bistveno ugodnejši, toda morali boste požreti ponos in jih prositi za pomoč.

Tehtnica (23. 9.–22. 10.)

Zdaj že veste, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha, pa so vas nedavni dogodki vendarle vrgli iz tira. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti, saj se bodo stvari iztekle bolje od pričakovanj. Ljubezen: v partnerju boste našli močno oporo in tolažbo. Dom bo vaše zavetje pred svetom, ki se vam bo v prihodnjih dneh pogosto zdel povsem podivjan. Samske tehtnice se boste ogrele za predstavnika vodnega znamenja. Na prvi pogled precej nenavadna kombinacija bo presenetljivo dobro delovala. Zdravje: sprostite se. Denar: čeprav je situacija videti črna, boste našli ugodno rešitev.

Škorpijon (23. 10.–21. 11.)

Četudi boste obdani z ljudmi, se boste počutili precej osamljeni. Ljubezen: zdelo se vam bo, da je človek, ki vam pomeni največ, na drugem bregu reke, vi pa ne najdete mostu. Bolj ko boste vrtali vanj z vprašanji, bolj se vam bo odmikal. Pustite času čas, trenutno ne morete storiti nič drugega. Samski škorpijoni se ne boste najbolje znašli v svetu zmenkov, in ravno ko boste čez vse skupaj naredili križ in razmišljali o posvojitvi mačke, vam bo pot prekrižal nekdo, ki vam bo spodnesel tla pod nogami. Zdravje: nagnjeni boste k melanholiji. Ne tolažite se z alkoholom. Denar: dobro boste zaslužili, a plačali visoko ceno.

Strelec (22. 11.–21. 12.)

Dnevi bodo prehitro minevali in zmanjkovalo vam bo časa za vse stvari, ki jih želite opraviti. Sprostite se in ne pozabite uživati v lepih plateh življenja. Ljubezen: v dolgotrajnih razmerjih se lahko pojavi občutje naveličanosti in zasičenosti, toda težave so prehodne narave. Organizirajte druženje s prijatelji in popestrite vsakdan. Samski strelci boste v osvajanju zelo neposredni. Kakšno preplašeno srnico lahko z vašo energičnostjo tudi odženete. Zdravje: zaščitite se pred se močnejšimi sončnimi žarki. Ne pozabite na oči. Denar: priložnosti ne bo veliko, toda znali jih boste izrabiti.

Kozorog (22. 12.–19. 1.)

Vse se bo vrtelo okoli dela in na trenutke se boste zdeli dolgočasni sami sebi. Ker ne morete iz svoje kože, je najbolje, da se sprijaznite s svojo ambiciozno naravo in si priznate, da v naporih izredno uživate. Ljubezen: partner bo prizanesljiv do vaših številnih nadur, vi pa poskrbite, da bo imel kaj od vas vsaj ob koncu tedna. Nekateri kozorogi boste v razmerju naredili pomemben korak naprej. Samske bodo privlačili svobodomiselni ljudje, ki jim boste zavidali brezbrižnost in neodgovornost. Na dolgi rok bodo te kombinacije težko uspešne. Zdravje: dobro. Denar: zaslužki bodo izredni.

Vodnar (20. 1.–18. 2.)

V prihodnjih dneh vas čakajo pomembne odločitve na več življenjskih področjih. Ohranite hladno glavo, predvsem pa se dovolj cenite, da vas bodo cenili tudi drugi. Ljubezen: nad nekom ste že skoraj obupali, ko je popolnoma obrnil ploščo. Če mu ponudite še eno priložnost, vzemite njegovo vedenje za resno svarilo, kaj se skriva pod privlačno zunanjostjo. Vezani vodnarji se boste počutlii nekoliko utesnjene in nikakor ne boste slepi za privlačne predstavnike nasprotnega spola. Previdno! Zdravje: dobro. Denar: imate priložnost, da znatno popravite stanje v denarnici. Ne izpustite je iz rok.

Ribi (19. 2.–20. 3.)

Pred vami so lepi in optimistični dnevi, ko noben izziv ne bo pretežek za vas. Ljubezen: čustveno dogajanje vam bo na obraz narisalo najširši nasmeh. V partnerstvih bo idilično in nekatere ribe se bodo v razmerju odločile za naslednji korak, samski pa boste pomladno razpoloženi. Zbližali se boste z osebo, o kateri ste dolgo sanjarili. Stvari se bodo sicer premikale počasi, toda zagotovo se bodo premikale v želeno smer. Zdravje: težave, ki so vas pestile v zadnjem obdobju, bodo same izzvenele, toda vseeno bi bilo pametno odkriti njihov vzrok. Denar: prijatelju boste ponudili pomoč.

Horoskop je bil objavljen v reviji STOP.

Anketa

Ali ste se letos že osvežili v morju?

Sudoku