Horoskop: Katera znamenja čakajo lepi dnevi?

E. Z., 18.4.2019
Profimedia

Stopov horoskop za teden od 19. do 25. aprila 2019.

Oven (21. 3.–19. 4.)

Energično se boste lotili delovnih izzivov, čeprav vam bodo misli pogosto uhajale k nekaj prostim dnevom, ki so pred vami. Ljubezen: samski boste veliko razmišljali o neki osebi in se spraševali, kako skladna sta vajina značaja. Teoretizirate lahko do onemoglosti, toda ob srečanju v živo boste pozabili na vse in se predali strastem. Vezani ovni načrtujte trenutke v dvoje, ko se boste resnično posvetili samo partnerju. V zadnjem času sta se nekoliko oddaljila. Zdravje: nekaterim ovnom bodo težave povzročale alergije. Denar: stroški bodo vrtoglavo narasli.

Bik (20. 4.–20. 5.)

Veliko dela boste imeli z družinskimi člani in njihovimi težavami, pri tem pa boste pozabili nase. Imate plemenite namene in lepo je, da ste drugim vedno pripravljeni priskočiti na pomoč, toda tega nikar ne počnite na svojo škodo. Ljubezen: partner se bo vedel precej egoistično. Postavite jasne meje, sicer se bodo stvari le še poslabšale. Samske bike bo nezadržno vleklo v objem predstavnika vodnega znamenja. Nekateri boste razočarani, ko se bo izkazalo, da je imel v mislih zgolj neobvezno zabavo. Zdravje: bolj pazite nase in se dovolj toplo oblačite. Denar: razmislite o nujnosti nakupa.

Dvojčka (21. 5.–20. 6.)

Dvajsetega aprila se s prihodom sonca v znamenje bika začne obdobje počitka in s tem priprave na vaše osebno novo leto. Naredite nekakšno inventuro in razmislite, kaj vse ste letos dosegli. Zastavite si cilje za prihodnost, Zapisujte in vizualizirajte pomembne stvari, ki bi jih radi dosegli. Ljubezen: ste stvari pometali pod preprogo ali se namerno niste zmenili za stare čustvene rane? Prisiljeni boste ukvarjati se s preteklostjo in razčistiti, kar je treba razčistiti. Čaka vas tudi resen pogovor, toda najprej se morate pogovoriti s samim seboj. Zdravje: bolje. Denar: dolgove bo treba plačati.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Precej negotovi vase boste in nepomembnim opazkam boste pripisovali mnogo preveč pomena. Tako zelo se bojite neuspeha, da včasih raje še poskusite ne. Ljubezen: partnerju boste prikimavali, čeprav se globoko v sebi z njim sploh ne boste strinjali, le zdelo se vam bo, da nimate dovolj energije za prepir. Samski raki boste spogledljivi, težko pa vas bo ujeti in za dalj časa obdržati vašo pozornost. Zdravje: fizično počutje bo precej dobro, čeravno ne boste prekipevali od energije. Denar: pot vam lahko prekriža priložnost, ki bo predobra, da bi jo izpustili iz rok.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Edina stalnica bodo spremembe. Na trenutke boste preklinjali sami sebe, ker ste se sploh zapletli v to godljo, toda večino časa boste imeli cilj pred očmi in ambiciozno in odločno boste korakali proti njemu. Ljubezen: včasih ste si za razočaranja krivi povsem sami s svojimi previsokimi pričakovanji. Ljudje so samo ljudje, kar pomeni, da se ne obnašajo vedno pametno ali racionalno. Vezani levi se boste znašli v skušnjavi, ki se ji ne bo preprosto upreti. Zdravje: zaradi pretiranih naporov nekatere čakajo bolečine v mišicah in sklepih. Denar: osupli boste, kako drage so nekatere stvari.

Devica (23. 8.–22. 9.)

V prihodnjih dneh bodo skrbi povezane predvsem s financami. Možno je, da ste se v svojem izračunu grdo ušteli in zdaj boste morali najti rešitev. Ljubezen: partner lahko situacijo še poslabša z očitki, ki bodo povsem nekoristni in vas bodo še dodatno vznejevoljili. Ne pustite se sprovocirati. Samske device boste hrepenele po bližini, toda iskale jo boste na napačnem mestu. Nekateri boste želeli vdahniti novo življenje starim plamenom, toda ne bo se dobro končalo. Zdravje: sprostitev poiščite v naravi in v načrtovanju prvomajskega oddiha. Denar: ni treba iti daleč, da se imate lepo.

Tehtnica (23. 9.–22. 10.)

Neodločni boste, toda veliko bo na tehtnici in nikakor se ne boste želeli prenagliti. Raje trikrat premislite, kot da se zaletite in nato zvonite po toči. Vzemite si toliko časa, kot ga potrebujete, in ne dovolite, da vas priganjajo. Ljubezen: v dvoje boste preživljali lepe trenutke tako vezani kot tisti, ki uživate na prvih zmenkih. Optimistično boste zrli v prihodnost in tudi kakšen manjši prepir ne bo pokvaril lepih občutkov. Nekaterim tehtnicam bodo skrbi povzročali najmlajši in njihove zdravstvene težave. Zdravje: dobro se počutite. Začnite se pripravljati na sezono kopalk. Denar: srednje.

Škorpijon (23. 10.–21. 11.)

Večji projekt boste uspešno pripeljali do cilja. Ponosni boste nase in v vas se bo naselila nova odločnost. Na trenutke boste znali biti celo neusmiljeni, če se vam bo kdo drznil postaviti na pot. Ljubezen: pri nasprotnem spolu boste tudi vezani škorpijoni v naslednjih dneh zelo iskano blago. Skušnjavi na delovnem mestu se bo težko upreti, saj priložnost dela tatu. Samski boste izbirali med več možnostmi in dolgčas vam vsekakor ne bo. Zdravje: medtem ko boste sami kar prekipevali od vitalnosti, vas bo bolezen družinskega člana navdala s skrbmi. Denar: poiščite priložnost za dodaten zaslužek.

Strelec (22. 11.–21. 12.)

Nakopičilo se vam bo veliko dela in neredki boste prisiljeni v pisarni ostajati dlje časa, da boste vse opravili. Nikar pa zato ne pozabite na prijetnejše plati življenja. Ljubezen: samski strelci boste preko prijateljev spoznali nekoga, ki se bo zdel kot ustvarjen za vas. Čeprav boste že naslednji dan sanjarili o hiški z vrtom, dveh otrocih in psu, napredujte počasi. Vezani strelci se boste pogajali o dopustu. Ker se ne bosta o ničemer strinjala, se odločita za tretjo možnost. Zdravje: med dolgotrajnim sedenjem poskrbite za premore, hrbet pa učvrstite z vajami. Denar: dobro boste zaslužili, toda zelo zapravljivi boste.

Kozorog (22. 12.–19. 1.)

Uživali boste v delu, v izzivih in v premagovanju ovir, manj lepe trenutke pa boste preživljali na ljubezenskem področju. Ljubezen: vtikljiv sorodnik lahko z vsiljevanjem svojega mnenja povzroči precejšno škodo in vnese razdor med vaju s partnerjem. Jasno in glasno povejte, da je takšno vedenje nesprejemljivo. Samske kozoroge bo nekdo očaral z izvirnim pogledom na svet. V njegovi družbi se boste povsem sprostili, zato ga boste želeli bolje spoznati. Zdravje: dobro se počutite, toda nagnjeni ste k hitenju, kar vas lahko pahne v kakšno manjšo nezgodo. Denar: zelo dobro.

Vodnar (20. 1.–18. 2.)

Polna luna v tehtnici bo 19. aprila razjasnila veliko smeri. Končno boste jasno videli, v katero smer želite peljati svoj čoln. Stvari, o katerih ste razmišljali okoli 20. marca, bodo zdaj dobile bolj konkretno podobo in jasno vam bo, na katere strune je treba zaigrati. Ljubezen: sonce 20. aprila vstopi v znamenje bika in čutili boste povečano potrebo po preživljanju časa z družino. Zgodnja pomlad vas je nekoliko premetavala, zdaj pa se boste spet vrnili v varno gnezdo. Konjunkcija sonca in Urana 22. aprila prinaša nesoglasja s pomembnimi ženskimi figurami. Zdravje: bolje. Denar: slabše.

Ribi (19. 2.–20. 3.)

Spretno boste lovili ravnotežje med poklicnim in zasebnim življenjem. Ljubezen: pomlad vas bo pošteno zdelala. Začelo se bo z naključnim srečanjem, toda preden se boste dobro zavedeli, kaj se dogaja, boste zaljubljeni do ušes. Povsem vseeno vam bo, kaj vse je na kocki, vse, kar boste želeli, bo bližina osebe, ki vam je spodnesla tla pod nogami. Skušajte ostati vsaj približno v stiku z realnostjo. Zdravje: vaše počutje bo dobro, ker boste precej raztreseni, pa bodite previdni v prometu in pri opravilih, ki terjajo vso vašo pozornost. Denar: dobili boste izvrstno poslovno idejo.

Horoskop je bil objavljen v reviji STOP.

Anketa

Ali ste se letos že osvežili v morju?

Sudoku