Do popolnega vrta s pravim orodjem

Sanja Verovnik, 21.3.2020
Fiskars

Čas, ko bomo zavihali rokave in se lotili dela na vrtu, ni več daleč. In da bi vrt zažarel v vsej svoji lepoti, so nam lahko v veliko pomoč orodja za vrtnarjenje, obrezovanje in zalivanje.

Bo že držalo, da nas delo na vrtu osrečuje. Hkrati pa poskrbi, da si napolnimo pljuča s svežim zrakom, pozabimo na stres in se tudi razgibamo. Vrt je kot del narave, ki nas vedno pomirja, zato tudi 96 odstotkov vrtnarskih navdušencev pravi, da jih delo na vrtu osrečuje. A pri tem potrebujemo ustrezno vrtnarsko orodje in druge pripomočke, s katerimi lahko svoj košček narave ustrezno negujemo in ga urejamo. Da so kakovostni vrtnarski pripomočki nepogrešljivi pri delu v vrtu, se dobro zavedajo tudi v finskem podjetju Fiskars, kjer si prizadevajo, da bi s tehnološko izpopolnjenim orodjem in drugimi pripomočki olajšali delo ljubiteljem vrtnarjenja in domačim mojstrom. Tako so tudi letos obogatili svojo ponudbo orodij, jo posodobili in osvežili njeno podobo.

image
Fiskars V finskem podjetju Fiskars vrtno orodje izdelujejo že od leta 1649 in vseskozi skrbijo za razvoj. Tako so iz nekoč navadnih vil razvili vile z ergonomskim ročajem, ki so silno pripravne za rahljanje zemlje, zračenje trate ali sajenje dreves.

Za vrtnarje in tudi domače mojstre

Kot pravijo v družbi Unicommerce, ki je zastopnica blagovne znamke Fiskars na slovenskem trgu, bodo najnovejša orodja Fiskars uporabnike v njihovih bivalnih okoljih razveseljevala tako pri vrtnarjenju kot pri vzdrževanju hiše. Fiskars je namreč z novimi, inovativnimi in oblikovno dovršenimi izdelki za vrtnarjenje, obrezovanje in zalivanje, hkrati pa tudi z novimi konstrukcijskimi orodji, kot so tehnološko izpopolnjenje škarje, klešče, lomilke ali kladiva, poskrbel za tiste, ki radi delajo na vrtu, in za ljudi, ki se dobro znajdejo pri hišnih in gradbenih opravilih. 

image
Fiskars Fiskars letos predstavlja nove sisteme za zalivanje, ki bodo izjemno učinkoviti na majhnih in večjih urbanih vrtovih.

Delo na vrtu bodo olajšali Fiskarsovi novi izdelki iz programa za zalivanje vrtov in zelenic pa tudi inovativna rezalna vrtnarska orodja, ki bodo v veliko pomoč pri lahkotnem, hitrejšem in spretnejšem urejanju vrta. Med novosti sodita seriji Norden in Solid, ki ponujata vse od sekir za obdelavo lesa, vrtnih žag in brusov do najnovejših škarij za obrezovanje cvetja in grmovnic. Prav tako v njihovi ponudbi najdete zalivalne sisteme, ki bodo poskrbeli, da bo vaš vrt venomer zelen in pisan, ne glede na muhasto vreme. Vsi izdelki blagovne znamke Fiskars bo na voljo pri trgovskih mrežah s specializiranimi oddelki za vrt, v dobro založenih vrtnarskih centrih in maloprodajnih mrežah pooblaščenih in strokovno usposobljenih trgovcev Stihl s servisom. 

Anketa

Kaj menite o ukrepu, ki dovoljuje upokojencem nakupe izključno med 8. in 10. uro?

Sudoku