CANKAR. Pet predstav. Pet različnih zvrsti.

Oglasno sporočilo, 10.9.2019
Arhiv Naročnika

Darilo abonentom: ogled velike razstave Cankarjevega doma

Doživite raznovrstnost odrske umetnosti v eni sezoni, v enem abonmaju: ples, cirkus, gledališče ter glasbo in pripovedništvo! Gledališka koprodukcija SNG Drame Ljubljana, Mestnega gledališča ljubljanskega in Cankarjevega doma z naslovom 2020 na odru Gallusove dvorane, gostovanje kanadskega Cirque Eloize s predstavo Hotel, Branko Završan in Boštjan Gombač v glasbeni predstavi Solistika – za dva solista in neomejeno število inštrumentov, izbrane pripovedi iz svetovne tradicije stvaritvenih zgodb v pripovedovalsko-glasbeni predstavi Večer srečnih začetkov #3 ter DE-SET, plesna predstava izjemnih plesalcev Nastje Bremec Rynia in Michala Rynia.

Abonma smo nadgradili z refleksivnim programom, saj bo po vsaki predstavi potekal pogovor z ustvarjalci, ki s svojim razmišljanjem ponujajo vpogled v študij in kreativne procese.

Cankar tako ponuja premišljen izbor generacijsko primernih gledaliških, glasbeno-gledaliških, pripovedovalsko-glasbenih ter drugih zvrstno inovativnih dogodkov. Po vsebini in profesionalnosti izvedbe so tehtni, v pristopih različni.

Cena abonmaja je 49 EUR, vpis je možen do 16. oktobra.

Vsebino abonmaja si lahko ogledate TUKAJ.

Anketa

Na katerem področju najpogosteje ustvarjate z rokami?

Sudoku