Bublanje (kulturno!) vseh generacij

Filip Matko Ficko, 11.12.2018
Filip Matko Ficko

V Kongresni dvorani hotela Radin Zdravilišča Radenci je Kulturno društvo Bubla Radenci pripravilo in izvedlo kulturni večer pod naslovom »Bublanje vseh generacij«.

Na programski list so za ponedeljek, 10. decembra zvečer, zapisali geslo »Ljubiteljska kultura je delo, ki nam bogati srce«. In občinstvu je tega bilo deležno.

image
Filip Matko Ficko Humorist Franc Šeligo kot »Trezika«.
 

V enournem kulturnem programu so nastopili: Ljudski pevci »Večnica« KUD Bubla Radenci, violinistka Katarina Rantaša, humoristki »dve Frančiki« (Sep in Cizl) s Kapele, igrala in pela je družina Koren, poezijo je recitiral dr. Ivan Kos, kitarska sekcija Radenci pod vodstvom Jožeta Farkaša, Tamburaško društvo Radenci pod umetniškim vodstvom Eli Sarjaš, humorist Franc Šeligo kot »Trezika« ter folklorni nastop KUD Janko Divjak Kapela pod strokovnim vodstvom Slavice Kovačič.

image
Filip Matko Ficko Kitarist in pevec Jože Farkaš Obilo.
 
image
Filip Matko Ficko Folklora KD Janko Divjak Kapela.
 
image
Filip Matko Ficko Tamburaško društvo Radenci.
 

Večer kulturnega programa je povezovala Helena Poznič Kos, a zaključni govor je vsem namenila predsednica KUD Bubla Marija Marič. Za pomoč pri izvedbi prireditve se je ob tem zahvalila vsem nastopajočim, Občini Radenci, Zdravilišču Radenci in DOSOR-ju (Domu starejših občanov Radenci).

image
Filip Matko Ficko Zahvala Marije Marič, predsednice KUD Bubla Radenci.
Anketa

Ali se boste cepili proti gripi?

Sudoku