TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Delujte, a previdno

Dolores Volasko, astrologinja, 26.11.2018
Profimedia

Astrologinja pravi, da nas energije planetov v zadnjih novembrskih dneh podpirajo pri delovanju in zaključkih.

PONEDELJEK, 26. NOVEMBER

Pričetek novega delovnega tedna bo nekoliko stresen. Luna bo potovala po svojem domačem znaku Raka, iz katerega deluje dvojno močno.

Čustva bodo v ospredju, občutljivost povečana, pogoste bodo spremembe razpoloženja. Še najboljše se boste počutili v krogu svojih domačih, posvetite tudi energijo njihovim potrebam.

TOREK, 27. NOVEMBER

Luna v dopoldanskem času vstopi v znak Leva in prevladovale bodo ognjene energije. Strasti, poguma, dobrih organizacijskih sposobnosti nikakor ne bo primanjkovalo. Pod tem vplivom se lahko naredi ogromno koristnega prav na vseh življenjskih področjih.

Luna bo skladna z Merkurjem in Soncem, Mars s Saturnom in Merkur s Soncem in Jupitrom. Več kot dober dan, da se lahko odlično napreduje, se dokazuje in izraža na številne pozitivne načine.

SREDA, 28. NOVEMBER

Še en dober dan, v katerem si bosta dobra volja in pozitiven pristop podajala roke.

Zaradi potovanja Lune skozi znak Lev bo močno povečala tudi kreativnost in marsikaj lepega lahko ustvarite v teh uricah.

ČETRTEK, 29. NOVEMBER

Dopoldanske ure bodo več kot dobre za učinkovito delo, lepo položena bosta Venera in Uran. Kakšna sprememba ali novost v teh urah bo zelo dobrodošla.

Z vstopom Lune v znak Device po opoldnevu se bodo energije umirile in najbolje se bo ukvarjati z rutinskimi deli.

PETEK, 30. NOVEMBER

Zadnji lunin krajec v znaku v znaku Device nastopi kmalu po polnoči, kar vsekakor zahteva več prilagajanja ljudem in okoliščinam.

Luna bo v opoziciji z Marsom in kasneje tudi z Neptunom, kar vsekakor opozarja na povečano previdnost v delovanju. Vsekakor bo zmernost najboljša izbira. Ker bo moč presoje izredno nizka, se sprejem odločitev odsvetuje.

SOBOTA, 1. DECEMBER

Merkur, planet komunikacije in trgovine, se na svoji retrogradni poti vrne iz znamenja Strelca v predhodnega, v Škorpijona, v katerem bo do 12. v mesecu. V času njegovega upočasnjevanja se izkazuje dobra priložnost, da se popravijo morebitne napake iz preteklosti, razčistijo odprta vprašanja, pride se lahko do novih spoznanj v luči dodatnih informacij. Vsekakor velja izkoristiti v te namene čas do 6. decembra, ko potuje, gledano iz zemlje, še navidezno nazaj.

V popoldanskem času Luna vstopi v znak Tehtnice, zato bo pomembnost medosebnih odnosov v ospredju.

NEDELJA, 2. DECEMBER

Obeta se prijetna in družabno obarvana nedelja, Sonce in Luna bosta v skladnem aspekta sekstila.

Venera, kraljica ljubezni in denarja, vstopi v tem popoldnevu v znak Škorpijona, po katerem bo potovala vse do konca leta. V tem znaku bo čustvena energija nekoliko ponotranjena, težje bo spregovoriti o čustvih, kaže se nagnjenost k skrivnostnosti.

PONEDELJEK, 3. DECEMBER

Energije ob pričetku novega delovnega tedna bodo zaradi kvadrature Sonca z Marsom prenapete, dobro se je zavedati tega vpliva. Strast, nepotrpežljivost in preveliko zavzetost je potrebno strogo nadzorovati.

Dobro se je usmeriti v dela, ki pomirjajo telo in duha in jih opravljati rutinsko. Povečan stres prinaša tudi nasprotovanje Lune planetu Uranu. Napetosti se bodo nekoliko zmanjšale z vstopom Lune v Škorpijona.

Tedensko astrološko napoved je pripravila Dolores Volasko. Na tej povezavi si lahko preberete, kaj je v pogovoru za seniorji.info povedala o astrologiji in vplivu planetov na naša življenja. Njene napovedi lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

image
Profimedia
Anketa

Koliko ur dnevno posvetite gibanju?

Sudoku