TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Dinamičen in aktiven začetek tedna

Dolores Volasko, 18.2.2019
Profimedia

V ospredju bo racionalni pristop, pamet bo močnejša od emocij.

PONEDELJEK, 18. FEBRUAR

Izredno dinamičen in aktiven pričetek delovnega tedna se obeta. Sonce bo v ugodnem odnosu z Uranom, zato ne bo manjkalo zanimivih in izvirnih konceptov, ideje bodo deževale, tudi tiste s tehničnega področja.

Zaradi srečanja Venere s Saturnom bo zagotovo racionalni pristop v ospredju, pamet bo močnejša od emocij. Veliko se lahko naredi pod tem vplivom, velja se potruditi.

TOREK, 19. FEBRUAR

Takoj po polnoči Sonce vstopi v znamenje Ribi, po katerem bo potovalo prihodnji mesec dni. Čustvena energija, včasih tudi (pre)več pasivno ravnanje bosta pogosta spremljevalca prihodnjega obdobja. Zagotovo je nujnost postaviti se temu po robu! Intuicija bo zagotovo povečana, kar velja s pridom izkoristiti, lahko je v izredno pomoč!

Popoldne Luna prestopi v znamenje Device, po kateri bo potovala prihodnja dva dni. Povečan notranji nemir se bo pojavil, težko bo zdržati na miru.

Ščip ali polna Luna, tokrat v znaku Device, nastopi v pozno popoldanskih urah. Veljajo splošna pravila vsesplošne previdnosti v delovanju!

SREDA, 20. FEBRUAR

Prijetna sreda se obeta, v kateri se lahko naredi veliko koristnega. Čut za praktičnost bo močno povečan, zato se velja maksimalno zaposliti s čim bolj konkretnim delom!

Do zgodnjih popoldanskih ur pa se strogo odsvetuje sprejem pomembnejših odločitev ali sklepanje dogovorov, kajti vpliv Lune, ki bo nasprotovala Neptunu, prinaša povečano možnost zmot in slabe presoje.

Tudi kasnejša opozicija Lune z Merkurjem še dodatno opozarja na morebitne motnje oz. pomote.

ČETRTEK, 21. FEBRUAR

Prestop Lune v harmonično znamenje Tehtnice se zgodi v popoldanskih urah. Potreba po tem, da se uskladijo nasprotja in zgladijo morebitna nesoglasja v medosebnih odnosih, bo močno prisotna. Družabno življenje bo postalo pestrejše, zanimivejše.

Čas za uvajanje novosti ni ugoden, vsekakor je potrebno počakati na primernejši trenutek.

PETEK, 22. FEBRUAR

Kvadrat Lune s Saturnom bo ohladil medosebne odnose, tako poslovne kot tudi zasebne! Marsikaj lahko gre v napačno smer, zato velja previdnost v komunikaciji! Vsekakor dan ni primeren za sklepanje dogovorov ali uvajanje novitet.

V istem dnevu bo prisoten še en kvadrat, in sicer med Merkurjem ter Jupitrom. Tudi ta aspekt opozarja na previdnost v komunikaciji ter delovanju. Še zlasti pomembno pa je upoštevati standardne postopke in norme. Nagnjenost k pretiravanju bo prisotna na vseh področjih, zato velja previdnost!

SOBOTA, 23. FEBRUAR

Pozno popoldanski vstop Lune v znak Škorpijona prinaša potrebo po umiku. Znamenje Škorpijona je ponotranjeno, vse se bo doživljalo izredno čustveno in intenzivno. Prisotne so lahko tudi skrajnosti, saj bo slika dogodkov črno-bela, kot da ne obstaja nič drugega. Sklepati kompromise bo izredno težavno!

Večerne urice prinašajo bistveno bolj umirjeno energijo, zato bo čas mineval prijetno.

NEDELJA, 24. FEBRUAR

Obeta se umirjena nedelja, v kateri bo počutje najboljše v najožjem krogu bližnjih. Potreba po miru, odmaknjenosti in mogoče celo samoti, bo prisotna v teh uricah. Zakaj ji ne bi zadostili?

Ustvarjalna energija bo močno povečana, ideje bodo zelo zanimive in kaj izredno lepega se lahko naredi. Velja prisluhniti občutkom in jim slediti, modro vas bodo vodili.

PONEDELJEK, 25. FEBRUAR

Pričetek novega delovnega tedna se bo odvijal precej umirjeno in z delom se lahko lepo napreduje. Dopoldanske urice so naklonjene tudi temu, da se s kom pogovorite, čeprav se boste temu namensko izogibali!

V poznih večernih urah Luna vstopi v znak dinamičnega Strelca in prihodnja dva dni bo obarvala s toplo, ognjeno energijo. Važno je, da se postavijo čim bolj konkretni cilji.

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

image
Profimedia
Anketa

Kolikokrat tedensko uživate meso?

Sudoku