Astrološka napoved za ta teden
 
 
 

PONEDELJEK, 13. AVGUST
Pričetek novega tedna se bo odvijal delovno, s podporo Lune v pridni Devici to sploh ne bo težko!
Mars, ki potuje po Vodnarju, se zaradi svoje retrogradnosti, vrne nazaj v znak Kozoroga. Materialna plat življenja bo področje, ki mu bomo v prihodnjih dneh namenjali povečano pozornost.

TOREK, 14. AVGUST

Če je le mogoče, si vzemite nekaj uric ali dni prosto, kajti zaradi retrogradnega Merkurja delovna storilnost ne bo na najvišji ravni. Če pa to ni mogoče, ne pričakujte od sebe čudežev na delovnem področju! Ne bodite prestrogi do sebe!
Dan bo nekoliko stresen v dopoldanskem času zaradi vpliva Saturna. Bo pa zato toliko bolj prijazno in veselo zvečer.

SREDA, 15. AVGUST

Prazničen dan se bo odvijal pod odličnim vplivom Sonca in Lune. To obeta lepo preživljanje časa, še zlasti družabno življenje bo pestro in zanimivo. Srečanja, krajše poti, izleti, obiski prireditev, neobvezni klepet, vse to je lahko odlična izbira kako preživeti dan. Tudi na romantiko ne boste pozabili!

ČETRTEK, 16. AVGUST

Kvadratura Lune z Marsom vnaša v dopoldanske ure nemirno energijo, sodelovanje bo oteženo. Stop Lune v znak Škorpijona bo poudaril potrebo po tem, da zadevam pridemo do dna. Doživljanje
vseh situacij bo izredno čustveno zaradi luninega nasprotovanja Uranu.
V popoldanskem času bomo sposobni kvalitetno opraviti tudi zahtevnejša dela, za kar bo zaslužen ugodno položen Saturn.

PETEK, 17. AVGUST
Srečanje Lune z Jupitrom vnaša v razmišljanje povečan optimizem, zaupanje vase in energičnost. Vsega se bo lažje lotiti, vodila nas bo vizija, primanjkovalo ne bo tudi umetniške žilice po zaslugi dobro položenega Neptuna. Intuicija bo močnejša, velja ji prisluhniti.

SOBOTA, 18. AVGUST
Prvi lunin krajec v znaku Škorpijona nastopi v dopoldanskih urah. Povečan nemir lahko mimogrede povzroči konflikt, zato velja maksimalna previdnost v medosebnih odnosih. Kritičnost in nezaupanje bosta povečani. Potruditi se je potrebno za skladnost z okolico!
Skladen položaj Merkurja z Venero vnaša v ta dan željo in potrebo po bolj intenzivnem druženju, srečanjih, obiskih prireditev … Vsekakor ne ostajajte doma!

NEDELJA, 19. AVGUST
Luna, ki je že v prejšnjem večeru vstopila v optimističnega Strelca, bo dan obarvala z ognjenimi energijami. Več gibanja in dinamike bo zelo dobrodošlo v tem času. Povečan je tudi pozitiven vpliv tujine!
V tem dnevu stopi Merkur, planet komunikacije in trgovine, ki je zadolžen tudi za delo, končno v direktno smer. S tem bo konec določenih zamud, zastojev ter zmešnjav.

PONEDELJEK, 20. AVGUST
Nov teden se bo pričel precej dinamično, saj bo Luna potovala po ognjenem Strelcu, ki bo poskrbel, da dolgočasno res ne bo. Vpliv tujine bo povečan, veliko bo novih idej, zamisli, predlogov. Optimizem in dobra volja si bosta podajala roke!


Horoskop pripravlja Astrologija Dolores

Save
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

http://www.seniorji.info/Horoskop