Tedenski horoskop
 
 
 

PONEDELJEK, 12. FEBRUAR
Pričetek novega tedna, v katerem bo nastopil delni sončev mrk ob mlaju, se bo odvijal nekoliko manj aktivno. Veliko bomo imeli opraviti sami s seboj.
Srečanje Lune s Plutonom vsekakor izpostavlja večna stara vprašanja, ki vedno ostajajo brez odgovora. Brskanje po lastni notranjosti ne bo prineslo nobenih rešitev, zato ni umestno! Blokade je potrebno reševati na drug način, potrebna je preobrazba starih miselnih vzorcev, ki nosi s seboj tudi obvezno odpuščanje zamer.

TOREK, 13. FEBRUAR
V tem dnevu bo Merkur v kvadraturi z Jupitrom, zato je potrebno kontrolirati misli in izbirati besede v komunikaciji. Dobro je, da se upoštevajo pravila, da se izogiba pretiravanju, večji nakupi se odsvetujejo.
Luna popoldne vstopi v znak Vodnarja in prinaša bolj sproščeno univerzalno energijo. Potreba po prijateljstvu in druženju bo povečana. Družabno življenje bo v porastu, življenje bo dobilo bolj pospešen tempo.

SREDA, 14. FEBRUAR
Obeta se prijeten in sproščen dan. Sonce bo v sekstilu z Uranom, kar lahko prinese na svojih krilih kakšno nenadno spremembo, pozitiven premik ali nepričakovan dogodek.
Dober aspekt Lune z Marsom vnaša v ta čas energičnost in prodornost, kar je odlično za dobro napredovanje na aktivnih področjih.

ČETRTEK, 15. FEBRUAR
Dan bo preživet aktivno in zanimivo, mogoča so tudi prijetna presenečenja. Uranov sekstil z Merkurjem obeta živahno izmenjavo mnenj, kar dodatno potrjuje še srečanje Lune z Merkurjem ter njen pozitiven aspekt z Uranom.
Današnji lunin mlaj se bo dovršil v obliki delnega sončevega mrka v znaku Vodnarja. Odličen čas, še zlasti večerne ure, za druženje s podobno mislečimi ljudmi ali organiziranimi skupinami.

PETEK, 16. FEBRUAR
Luna že v nočnih urah vstopi v znak Ribi, zato bo čustvena energija v ospredju, intuitivna zaznava pa bo povečana. Velja prisluhniti občutkom in instinktom, ki bodo izostreni.
Dan bo potek precej umirjeno in zaradi vpliva Saturna je dopoldanski čas kot naročen za zahtevnejše delo. Zaradi srečanje Lune z Venero pa v preostanku dneva ne bo manjkalo tudi romantičnih trenutkov.

SOBOTA, 17. FEBRUAR
Srečanja Sonca in Merkurja v tem dnevu bo povzročilo dvig mentalne energije, zato bodo misli hitre, prodorne, živahne, potreba po komunikaciji povečana. Čudovit čas za srečanja, dogovore, pisanje, krajše poti in izražanje občutenega.
Zaradi trigona Lune z Jupitrom je to obdobje primerno za novosti in spremembe, kar potrjuje še dodatno rast Lune.

NEDELJA, 18. FEBRUAR
V tem dnevu vstopi planet komunikacije Merkur v znak Ribi. Misli bodo manj organizirane, spontanost povečana, prav tako intuicija. Čustvena energija bo prevladovala nad praktičnim duhom, povečana bo tudi občutljivost.
V pozno popoldanskih urah v Ribi vstopi tudi Sonce, ki zapušča znak Vodnarja. Tako se pričenja čas vladavine znamenja Ribi, v katerem bo povečano sočutje, čustvenost in težnja pomagati pomoči potrebnim.Horoskop pripravlja Astrologija Dolores.

Save
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

http://www.seniorji.info/Horoskop