Tedenski horoskop
 
 
 

PONEDELJEK, 23. APRIL
Nov delovni teden se bo pričel odlično. Luna bo skladna z Merkurjem, zato bodo misli usklajene, komunikacija bo odlična in veliko se bo lahko dogovorilo. Sodelovanje z okolico bo zgledno.

TOREK, 24. APRIL
Venera, planet ljubezni in denarja, vstopi v tem dnevu v znak Dvojčka. Naš odnos do obeh področij bo postal nekoliko bolj racionalen, kar bo pravzaprav celo koristno!

SREDA, 25. APRIL
Luna v Sonce v trigonu prinašata usklajenost med spoloma, nasprotja se bodo lahko usklajevala, kar bo pripomoglo k splošni harmoniji in razumevanju v tem dnevu. Marsikaj se lahko dogovorite in lepo napredujete.

ČETRTEK, 26. APRIL
Obeta se prijeten dan s pozitivnimi aspekti Lune z ostalimi planeti, ki ga velja preživeti kar se da aktivno. Razpoloženje bo prijetno, družabnost bo v porastu, zato velja iti naokoli in se družiti s podobno mislečimi ljudmi.

PETEK, 27. APRIL
Prazničen dan bo prijetno mineval, saj bo Venera skladna z Luno, ki bo potovala po znaku Tehtnice. Potreba po druženju in harmoniji bo povečana. Nekoliko več previdnosti se svetuje v popoldanskih urah zaradi vpliva Saturna in Merkurja.

SOBOTA, 28. APRIL
Malce več previdnosti v ravnanju, delovanju in komunikaciji se svetuje v tem dnevu zaradi vpliva Plutona in Marsa, ki lahko razburkata strasti in vnašata v ta čas konfliktno energijo. Zaradi kvadrature Lune z Marsom so lahko napetosti povečane, paziti je potrebno, da ne pride do izbruhov in konfliktov.

NEDELJA, 29. APRIL
Luna še v jutranjih urah vstopi v znak močnega Škorpijona. Energije bodo ponotranjene, veliko se bomo ukvarjali o razmišljanju lastnih problemov, blokad in težav.  
Sonce v skladnem odnosu s Saturnom prinaša veliko dobrega v tem dnevu. Z dobro organiziranostjo lahko odlično napredujemo.

PONEDELJEK, 30. APRIL
Polna Luna v znaku Škorpijona nastopi še v nočnih urah in vnaša v ta dan nekoliko napetosti. Veljajo splošna pravila previdnosti glede polne Lune, čustvenost in občutljivost je povečana.Horoskop pripravlja Astrologija Dolores

Save
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

http://www.seniorji.info/Horoskop