Tedenski horoskop
 
 
 

PONEDELJEK, 20. NOVEMBER
Rastoča Luna v Strelcu bo ob pričetku novega tedna omogočala dobro dinamiko in tempo dogajanja.
Tudi odlično položen Merkur in Uran bosta v pomoč pri delovanju, odlični so lahko tudi stiki s tujino. Še posebej uspešni boste rojeni v znaku Ovna, Leva, Strelca, Vodnarja in Tehtnice.

TOREK, 21. NOVEMBER
Luna v jutranjih urah vstopi v znak Kozoroga in pozornost bo usmerila na področje zagotavljanja čustvene in materialne varnosti. Z obema nogama bomo stali trdno na tleh. Odličen čas za konkretno delovanje.
Sekstil Venere z Plutonom bo deloval zelo spodbudno v ljubezni, odlično se bo kanalizirala tudi spolna energija, kar je odlična novica za vse zaljubljene in tiste, ki še boste.

SREDA, 22. NOVEMBER
V tem dnevu Sonce vstopi v znamenje Strelca in vnaša v ta čas ognjeno energijo, pozornost bo usmerjena v prihodnost. Vpliv tujine v pozitivnem smislu bo povečan.
Skladen odnos Lune z Neptunom, Plutonom in Venero prinaša v tem dnevu prijetno energijo, marsikaj lahko razčistite na duhovnem kot tudi fizičnem nivoju. Stiki z okolico bodo zelo pristni.
V istem dnevu bo končno stopil v direktno pot tudi planet Neptun, ki potuje po znamenju Rib in konec bo določenim zastojem.

ČETRTEK, 23. NOVEMBER
Čas v tem dnevu je primerno posvetiti utečenim in rutinskim opravilom, ki pomirjajo telo in duha. Čas za uvajanje novosti in sprememb nikakor ni primeren! Zaradi vpliva Urana bo povečan stres in notranji nemir, poskrbite nujno za sprostitev.
Luna bo v večernih urah vstopila v znamenje Vodnarja, zato bo v tem času prevladovala zračna energija.

PETEK, 24. NOVEMBER
Odličen aspekt Lune in Sonca bo spodbujal druženje, odlično bo tudi sodelovanje na vseh nivojih, kar velja izkoristiti tudi pri delu. Krasen dan za timsko delo!
V popoldanskem času preti zmanjšana pozornost (zaradi kvadrature Lune z Jupitrom), zato se je dobro prepustiti manj zahtevnim opravilom ali najbolje, razvedrilom!

SOBOTA, 25. NOVEMBER
Merkur bo v trigonu z Uranom, kar lahko spremeni tok dogodkov dneva, pojavi se lahko nepričakovana novica ali novost, kar bo pozitivno.
Dobro aspektiran Mars bo spodbujal zelo dinamično in aktivno dogajanje in druženje. Še zlasti velja to za Ovne, Leve, Strelce, Tehtnice in Vodnarje.

NEDELJA, 26. NOVEMBER
V jutranjih urah Luna vstopi v Ribi in tvori kasneje v večernih urah  prvi lunin krajec.  
Ta položaj vnaša v ta dan nostalgično in romantično energijo, koncentracija bo motena, energija bo v upadu. To lahko še zlasti občutite rojeni v Ribi, Devici, Dvojčku ter Strelcu.Horoskop pripravlja Astrologija Dolores.

Save
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

http://www.seniorji.info/Horoskop