Horoskop: Kaj o vaši usodi pravijo planeti?

E. Z, 14.3.2019
Profimedia

Stopov horoskop za teden od 15. do 21. marca 2019.

Oven (21. 3.–19. 4.)

Vzeli si boste nekaj premora od napornega službenega ritma in znali boste uživati v majhnih stvareh. Najbolje se boste počutili v naravi. Če jo boste opazovali s kolesa, boste nekaj dobrega naredili tudi za svoje telo. Ljubezen: s partnerjem se bosta dobro razumela, pritoževati se zna le nad vašo nepripravljenostjo, da bi se lotili gospodinjskih opravil. Samski ovni se boste počasi začeli prebujati iz zimskega spanca, z vstopom sonca v vaše znamenje pa boste v naslednjem tednu že povsem pripravljeni na akcijo. Zdravje: loti se vas lahko spomladanska utrujenost. Denar: srednje.

Bik (20. 4.–20. 5.)

Ne cvetijo le zvončki in trobentice, tudi vi ste se prav po pomladno razbohotili. Imate veliko energije, pri delu pa ste zelo uspešni, kar vas navdaja s samozavestjo. Ljubezen: v osvajalskih podvigih boste pokazali dobršno mero podjetnosti in poguma. Paziti morate le, da ne boste namesto očarljivi delovali vsiljivi. Vezani biki se boste lotili preurejanja gnezda. Brez kompromisov ne bo šlo. Zdravje: nekatere bike čaka v bližnji prihodnosti zdravstveni poseg, kar vas psihično zelo obremenjuje. Vse se bo dobro izteklo, zato le pogumno! Denar: spet se boste čudili minusu na računu.

Dvojčka (21. 5.–20. 6.)

Retrogradni Merkur vam zna do 28. marca nagajati in ovirati še tako domišljene načrte. Prispeli boste na cilj, le malo dlje bo trajalo. Ljubezen: 20. marec si na koledarju obkrožite z rdečo, saj je pred vami krasen dan za zmenke. Sicer boste samski dvojčki razpeti med uživanjem v svobodi in željo, da bi nekoga pobližje spoznali. Privlačnosti, ki jo čutite, nima smisla zanikati. Prepustite se, saj nikjer ne piše, da boste morali naslednji mesec pred oltar. Zdravje: vaše počutje bo dobro, na zabavah pa si znate dati duška z alkoholom. Naslednji dan vam bodo prišle prav magnezijeve tablete. Denar: bolje.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Oborožite se s potrpežljivostjo. V poslu bodo lahko pri projektih zamude, zagodejo pa vam jo lahko tudi tehnične težave. Ljubezen: samski raki boste obupovali, ker se stvari ne bodo premaknile z mrtve točke, toda zapomnite si, da se počasi daleč pride. V resnih zvezah bodo prepiri povezani z družinskimi člani. Zdravje: kronične bolezni se lahko poslabšajo, ponovijo pa se vam lahko tudi stare poškodbe. Pri ukvarjanju s športom bodite še posebej previdni. Denar: pred nekaj časa se vam je morda zdelo, da ste podpisali sanjsko pogodbo, v teh dneh pa se lahko izkaže, da je šlo prej za pakt s hudičem.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Trmasto boste vztrajali pri svojem in imeli boste občutek, da vam vsi samo solijo pamet. Bodite vljudni in – kot vedno – na koncu naredite po svoje. Ljubezen: samske leve bo prevzel predstavnik sorodnega, ognjenega znamenja. Zelo strastno bo in zna se vam zgoditi, da boste druga življenjska področja odrinili na stranski tir. Zdravje: Vaše počutje se je znatno izboljšalo in spet ste tisti pravi. Čas je, da se spravite v formo, toda začnite nežno, da vam ne pobere veselja že po nekaj dneh. Denar: v ozadju možganov vam že dolgo kljuva misel, da bi hobi pretvorili v denar. Zavihajte rokave!

Devica (23. 8.–22. 9.)

Prisiljeni se boste ukvarjati z dokumenti, stati v vrstah v uradih in nasploh početi stvari, ki so vam popolnoma odveč, zato boste zagrenjeni in razdražljivi, predvsem pa boste trpeli, ko se bo še enkrat izkazalo, da drugi ljudje niso niti pol tako organizirani kot vi. Ljubezen: znova boste navezali stike z osebo, ki vam je v preteklosti veliko pomenila, in stare strasti se bodo spet vnele. Pazite, da ne boste potegnili krajšega konca in ne boste na koncu hudo prizadeti. Ljudje se ne spreminjamo kaj dosti, četudi vmes mine veliko časa. Zdravje: pazite na sklepe in kosti. Denar: stvari se bodo zadovoljivo razpletle.

Tehtnica (23. 9.–22. 10.)

Pritoževali se boste, da se utapljate v delu, in zavistno opazovali sodelavca, ki bo imel vse niti v svojih rokah. Prosite ga za nasvet, morda se naučite česa novega, predvsem pa se bolje organizirajte in ne zapravljate časa za neumnosti, kot je facebook, v službenem času. Ljubezen: partner bo naskrivaj zavijal z očmi ob vašem jadikovanju in si mislil svoje. Pazite, da ga lepega dne ne mine potrpljenje. Tudi njemu ni najlažje, pa tega sploh ne opazite. Zdravje: že v prvih mesecih leta ste izpolnili letošnji bonus obiskov pri zdravniku, saj vam zima ni prizanašala. Izboljšajte odpornost. Denar: slabše.

Škorpijon (23. 10.–21. 11.)

Razpeti boste med rutinska opravila in žgočo željo, da bi imeli od življenja še nekaj več. V tovrstnem razpoloženju se boste požvižgali na konvencije, nekateri pa boste pripravljeni na kocko postaviti prav vse. Ljubezen: uživali boste v občudujočih pogledih nasprotnega spola. Pred skušnjavami ne boste varni niti škorpijoni v resnih zvezah. Za posebej nevarnega se lahko izkaže flirt na delovnem mestu. Zdravje: vrsta prehladov in drugih obolenj, ki ste jim podlegli to zimo, je znak, da morate radikalno spremeniti življenjski slog. Začnite že danes! Denar: ne zapravljajte denarja, ki ga še niste zaslužili.

Strelec (22. 11.–21. 12.)

Polni boste nemirne energije, ki vas bo vlekla na tisoč koncev hkrati, ob tem pa boste imeli velike težave z zbranostjo in dokončevanjem začetega. Ljubezen: tudi v zasebnem življenju boste nemirni in nestanovitni. Samski strelci boste morali tako še nekoliko počakati z iskanjem pravega, v vmesnem času pa ni nič narobe, če si privoščite nekaj zabavnih trenutkov. Vezane bo vleklo v družbo, uživali boste tudi na glasnih zabavah in ne bo se vam mudilo domov, zato vas lahko partner preseneti s kakšnim ljubosumnim izpadom. Zdravje: odlično. Poskusite z vadbo borilnih veščin. Denar: dobro.

Kozorog (22. 12.–19. 1.)

Še vedno ne boste povsem podobni sami sebi. Vašo delovno vnemo in zagnanost bosta zamenjala neobičajna radoživost in navdušenje nad življenjem. Ljubezen: partner bo z odprtimi rokami pozdravil vaše pomladno prebujenje. Tudi v dolgotrajnih zvezah bo zato strastno kot že dolgo ne. Samski kozorogi boste pravi magnet za nasprotni spol, toda vi boste imeli oči le za točno določeno osebo. V osvajanju boste izredno neučakani in niti sledu ne bo o vašem običajnem taktiziranju. Zdravje: vitalni ste in dobro se počutite. Denar: kljub nezavzetosti za delo bodo zaslužki izredni.

Vodnar (20. 1.–18. 2.)

6. marca se je Uran po sedmih letih iz znamenja ovna preselil v znamenje bika, kjer bo do aprila 2026. Obetajo se vam spremembe na družinskem področju, ki so lahko zgolj lepotne narave (prenova, selitev) ali pa se materializirajo v spremembi števila družinskih članov, v poroki ali v ločitvi. Ljubezen: Venera v vašem znamenju vas bo vse do 26. marca podžigala k ljubezenskim dogodivščinam. Tudi vezani boste čutili veliko željo po svobodi, kar ne pomeni, da boste razdirali družinska gnezda – le nekoliko več časa zase boste potrebovali. Zdravje: odlično. Denar: srednje.

Ribi (19. 2.–20. 3.)

Izkoristite zadnje dneve s soncem v vašem znamenju za dosego poslovnih pa tudi zasebnih ciljev. Ljubezen: obdaja vas avra očarljivosti, zato za vas trenutno ni neosvojljivih trdnjav. Težje bo, ko bo napočil trenutek odločitve, saj naenkrat ne boste več vedeli, v katero smer vas vleče. Zdravje: o sebi radi rečete, da ste leni, toda bolj verjetno je, da preprosto še niste našli prave vadbe zase. Ustrezati bi vam morali vsi vodni športi, pa tudi kaj bolj eksotičnega, od plesa ob drogu do mečevanja. Denar: imate velike apetite in treba bo najti dodaten vir zaslužka. Posvetujte se s prijateljem, ki je hobi pretvoril v denar.

Horoskop je bil objavljen v reviji STOP.

Anketa

Kolikokrat tedensko uživate meso?

Sudoku