pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  MOJE ZDRAVJE  
  RECEPTI  
  MOJ VRT  
  ZANIMIVOSTI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
 
OGLAS: Poletna izdaja številke Vzajemnost
četrtek, 5.7.2018
         

Ni se treba pritoževati za vsako najmanjšo stvar, a prav je, da se človek postavi zase, pravi Duša Hlade Zore, ena od trinajstih zastopnikov pacientovih pravic v poletni številki Vzajemnosti. Ta ima tokrat kar 140 strani in med drugim  prinaša tudi zanimiv članek o smislu življenja. Mnogi ljudje namreč šele takrat, ko se soočijo z neozdravljivo boleznijo, začnejo zares polno živeti …

Pišemo še o spremembi zakonodaje pri varstvu osebnih podatkov, pa o rehabilitaciji po srčni kapi in zdravilnih rastlinah, ki blažijo težave s sečili. Zagotovo vam bodo prišli prav nasveti o sušenju in shranjevanju zelenjave,  napotki za pravilno plavanje in vadbo v vodi ter navodila, kako oskrbujemo lepotce z bodicami, kaktuse.
Podali smo se tudi pod zemljo - obiskali smo nekoč strogo varovan bunker in se sprehodili po rudniških rovih in po tistih, v katerih je med vojno delovala tovarna. 

Na vprašanja bralcev v Vzajemnosti (in ob določenih dnevih tudi po telefonu) odgovarjajo strokovnjaki s področja zdravja, prava, pokojnin, pravic pacientov in zaposlovanja. Objavljamo ideje za ročna dela, namige za pohode in izlete, male oglase, utrinke iz upokojenskih društev ter več križank in nagradnih iger. S posebnim veseljem pa predstavljamo ljudi, ki z bralci radi delijo svoje bogate življenjske izkušnje.

Revija ni v prosti prodaji, naročniki pa imajo kar nekaj ugodnosti. Med drugim lahko trikrat na leto brezplačno objavijo mali oglas in prejmejo Senior kartico za cenejšo vožnjo z vlakom.

Če Vzajemnosti ne poznate, pokličite v uredništvo in poslali vam bomo brezplačen ogledni izvod. Obiščite tudi naš Facebook in spletno stran: www.vzajemnost.si.


Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

Save Save Save Save

- Vrni se nazaj na ZANIMIVOSTI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

Priporočamo ogled naslednjih novic:
  OGLAS: Kaj nam prinaša junijska Vzajemnost ?
Obširno o tem, ali potrebujemo kakovosten in sodoben sistem dolgotrajne oskrbe.
petek, 8.6.2018
 
  OGLAS: Kaj vam zanimivega prinaša nova Vzajemnost
Med drugim v reviji o tem, da naše zdravstvo pogosto blatimo po krivici. 
sreda, 9.5.2018
 
  Revija Vzajemnost - April 2018
Ne spreglejte aprilske revije Vzajemnosti.
četrtek, 5.4.2018
 
 
 
 


 
Save Save