pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  MOJE ZDRAVJE  
  RECEPTI  
  MOJ VRT  
  ZANIMIVOSTI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
 
Kulturno poletje v Ljubljani
sreda, 6.6.2018
         

Na Kongresnem trgu bo od 8. do 21. junija potekal že 10. festival Junij v Ljubljani, ki prinaša številne brezplačne vrhunske umetniške stvaritve s področij plesa, gledališča in glasbe. Dopoldanski in popoldanski dogodki bodo namenjeni otrokom, večeri pa vrhunskim umetniškim dogodkom.

V 14 dneh se bo zvrstilo več kot 30 doživetij, festival pa bo zaznamovalo tudi 6 tematskih dni: Baletni dan, Dan za rock (dobrodelni dogodki), Dan za ples, Impro dan, Cirkuški dan in Praznik glasbe.

Po 10 letih festival znova odpira Labodje jezero

Prvi festival Junij v Ljubljani so leta 2009 na Prešernovem trgu odprli z baletno predstavo Labodje jezero Petra Iljiča Čajkovskega v izvedbi SNG Opera in balet Ljubljana. 10. izvedbo festivala bodo spet začeli s tem veličastnim baletom, tokrat na Kongresnem trgu v izvedbi plesalcev Opere in baleta Slovenskega narodnega gledališča Maribor. Pridružila se jima bosta tudi vrhunska ruska solista, Anastazija Matvijenko, prvakinja Mariinskega teatra, in Ernest Latipov, prvak Mihajlovskega teatra." Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

Save Save Save Save Save

- Vrni se nazaj na ZANIMIVOSTI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

 
 
 


 
Save Save