pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  MOJE ZDRAVJE  
  RECEPTI  
  MOJ VRT  
  ZANIMIVOSTI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
 
OGLAS: Kaj vam zanimivega prinaša nova Vzajemnost
sreda, 9.5.2018
         

V najnovejši Vzajemnosti pišemo o tem, da naše zdravstvo pogosto po krivici blatimo – kar nekaj zdravnikov ima namreč slabe izkušnje s tujimi zdravstvenimi sistemi. Preverili smo, pod kakšnimi pogoji so na voljo najemniška oskrbovana stanovanja in katere so še druge možnosti za varno preživljanje starosti, ter kdo je upravičen do dodatka za pomoč in postrežbo.  


Razveseljivo je dejstvo, da kršitve potrošniške zakonodaje upadajo, vendar glavna tržna inšpektorica v majski Vzajemnosti opozarja, naj ne nasedamo brezpogojno obljubam v oglasih ter pred nakupi vedno preverimo verodostojnost prodajalcev.

Pišemo tudi o prehrani sladkornih bolnikov, o tem, zakaj je koristno uživati domač jabolčni kis, o vzrokih za izpadanje las, o dobrih in manj dobrih plateh nakupovanja na obroke ter o inovativnih rešitvah za boljšo vidljivost in spremljanje podatkov med vožnjo z avtomobilom. 
Preberite, katere enoletnice imajo rade vroča poletja, kako vzgojimo zdravo in debelo papriko ter kakšna je razlika med ameriškimi in sibirskimi borovnicami. 

Na vprašanja bralcev v Vzajemnosti (in ob določenih dnevih tudi po telefonu) odgovarjajo strokovnjaki s področja zdravja, prava, pokojnin, pravic pacientov in zaposlovanja. Objavljamo ideje za ročna dela, namige za pohode in izlete, male oglase, utrinke iz upokojenskih društev ter več križank in nagradnih iger. S posebnim veseljem pa predstavljamo ljudi, ki z bralci radi delijo svoje bogate življenjske izkušnje.

Revija ni v prosti prodaji, naročniki pa imajo kar nekaj ugodnosti. Med drugim lahko trikrat na leto brezplačno objavijo mali oglas in prejmejo Senior kartico za cenejšo vožnjo z vlakom.

Če Vzajemnosti ne poznate, vam bomo poslali brezplačen ogledni izvod. Obiščite tudi naš Faceebook in spletno stran: www.vzajemnost.si

Save Save Save Save Save

- Vrni se nazaj na PRAKTIČNI NASVETI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

 
 
 


 
Save Save