seniorji.info - OGLAS: Kaj nam prinaša junijska Vzajemnost ?
 
pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  MOJE ZDRAVJE  
  RECEPTI  
  MOJ VRT  
  ZANIMIVOSTI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
 
OGLAS: Kaj nam prinaša junijska Vzajemnost ?
petek, 8.6.2018
         

Da bi razbremenili številne družinske in druge neformalne oskrbovalce starih in bolnih ljudi potrebujemo kakovosten in sodoben sistem dolgotrajne oskrbe. O tej temi obširneje pišemo v junijski Vzajemnosti, kot tudi o tem, zakaj je za kakovostno preživljanje starosti nujno primerno in varno bivalno okolje. Kdor se odloči denimo za sobivanje, bo imel hkrati še družbo in pomoč, ko jo bo potreboval … 

Preberite še, katerim živilom se moramo izogibati, če nas daje putika, kako si pomagamo pri vraščenih nohtih in katere nevšečnosti, a hkrati zelo resna obolenja, povzroča dolgotrajno sončenje.

Peljemo vas na potepanje po nemški Romantični cesti; svetujemo, kako si urediti vrtiček kar na balkonu in zaščititi rastline pred škodljivci. Voznikom bo zagotovo zanimiv prispevek o prednostih samodejnega menjalnika, tistim, ki radi pripravljajo piknike, pa nasveti o urejanju kuhinje na prostem. V tokratni reviji objavljamo še seznam ponudnikov ugodnosti, ki nudijo popuste imetnikom  kartice Kluba Vzajemnost. 

Na vprašanja bralcev v Vzajemnosti (in ob določenih dnevih tudi po telefonu) odgovarjajo strokovnjaki s področja zdravja, prava, pokojnin, pravic pacientov in zaposlovanja. Objavljamo ideje za ročna dela, namige za pohode in izlete, male oglase, utrinke iz upokojenskih društev ter več križank in nagradnih iger. S posebnim veseljem pa predstavljamo ljudi, ki z bralci radi delijo svoje bogate življenjske izkušnje.

Revija ni v prosti prodaji, naročniki pa imajo kar nekaj ugodnosti. Med drugim lahko trikrat na leto brezplačno objavijo mali oglas in prejmejo Senior kartico za cenejšo vožnjo z vlakom.

Če Vzajemnosti ne poznate, pokličite v uredništvo in poslali vam bomo brezplačen ogledni izvod. Obiščite tudi naš Faceebook in spletno stran www.vzajemnost.siBodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

Save Save Save Save

- Vrni se nazaj na PRAKTIČNI NASVETI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

 
 
 


 
Save Save
Anketa
Ali verjamete astrološkim napovedim?
  Verjamem in redno spremljam horoskop.
  Prebiram horoskop, ampak ne verjamem vsemu, kar piše.
  Ne verjamem, da lahko nekdo vsem ljudem napove enako.
  Zaupam samo določenim ljudem, da se res spoznajo na astrologijo.
  Niti slučajno ne verjamem v te reči.
   
Št. glasov 6