pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  MOJE ZDRAVJE  
  RECEPTI  
  MOJ VRT  
  ZANIMIVOSTI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
 
Na pustolovske počitnice z vnuki!
četrtek, 13.7.2017
         

Dodobra smo že zakorakali v poletje, ki je za mnoge najlepši del leta, saj je to čas počitnic, obilja prostega časa in sprostitve. Ste tudi vi med tistimi babicami in dedki, ki vsako leto nestrpno pričakujejo konec pouka, da lahko čim več časa preživijo s svojimi vnuki? 


Zabava za mlada pustolovska srca

Zdravilišče Radenci so prava izbira za družinske počitnice in zato odlična priložnost za zabavo in druženje z vnuki. Ti bodo uživali v vedno odprti igralnici z igračami in knjigami, na igralih v okolici hotelov, med tokratnimi poletnimi počitnicami pa jih vsak dan čaka nova pustolovščina z veveričko Muki. Ta vsak dan do konca poletja pripravlja drugačen zabavni dan: dan za zdrave pustolovce, dan za pustolovce, ki imajo radi naravo, dan za učenje lova, dan za lačne pustolovce, dan za športne pustolovce, dan za vodne pustolovce ter dan za ekološke pustolovce.Mehurčki, polni zdravja, za babice in dedke

V Zdravilišču Radenci, ki se nahaja na tako ugodni legi, da se lahko pohvali kar z 250 sončnimi dnevi v letu, je vse osredotočeno na to, da tam spet vzpostavite pravi ritem srca – od zdravstvene do termalne ponudbe, od kulinarike do vadb. Največji naravni dar je mineralna voda, ki v obliki kopeli pomaga pri srčno-žilnih, v obliki pitne kure pa pri presnovnih boleznih. Najbolj zvesti gostje se v zdravilišče vračajo že več kot 50 let in marsikdo izmed njih vam bo povedal, da je naravna radenska mineralna voda pijača, ki dela čudeže, pomlajuje telo in podaljšuje življenje. Vsebuje veliko CO2 in rudnin, ki jih telo zlahka absorbira, in pomaga pri nizkem krvnem tlaku, kroničnem zaprtju, pri preprečevanju sečnih kamnov in osteoporoze. Zdravilno izvirsko vodo lahko pijete kar pri izviru, v času vašega bivanja v zdravilišču pa se priporoča, da jo pijete vsaj 3-krat na dan pred obrokom po en kozarec, ki bo poskrbel za razstrupljanje in regeneracijo.Mineralna voda iz Radencev se uporablja tudi v kopelih, ki so odlična dopolnitev pitni kuri. Polna kad mineralne vode, ki ima veliko več mehurčkov kot tista iz steklenice, širi žile, pronica skozi kožo in naredi žilno steno bolj mehko in elastično. Že 15-minutna kopel pomaga uravnavati tlak, kar boste občutili kot takojšnje boljše počutje, blagodejno pa vpliva na srce, kožo in splošno počutje.

Po Prekmurju z vnuki

Oddih v Zdravilišču Radenci je odlična priložnost, da z vnuki raziščete idilično Prekmurje. V Konjeniškem klubu Zaton bodo pobliže spoznali konje, na Turistični kmetiji Firbas v Cogetincih  v Slovenskih goricah pa boste lahko vsi pomagali pri kmečkih opravilih in okušali domače dobrote. V Radencih si lahko ogledate, kako v polnilnici mineralne vode polnijo znamenito Radensko, ali pa se sprehodite ali odkolesarite do Mure, občudujete mogočno reko in raziskujete njene skrite kotičke.V času, ko se bodo vaši otroci zabavali z veveričko Muki, se lahko pridružite številnim aktivnostim, ki jih v zdravilišču organizira animacijska ekipa: jutranja telovadna, vodna telovadba, vodni fitnes z različnimi pripomočki in različne športne igre bodo okrepile vaše telo, najrazličnejše družabne igra pa razgibale duha.Počitnice so čas za zdravo prehrano

Prehrana je pomemben del vsakega oddiha, saj takrat običajno več pozornosti namenimo zdravi prehrani in smo bolj pripravljeni na okušanje novosti. V Zdravilišču Radenci se še kako zavedajo pomena prehrane za zdravje - kuharji v hotelskih restavracijah vsak dan pripravljajo živila, s katerimi lahko poskrbite za zdravje srca, zdravo telesno težo, primerno prehrano pri sladkorni bolezni, stresnem vsakdanu in za zdravje ledvic. Nasvete za zdrav način prehranjevanja so združili v brošuri Izberimo zdravo, ki vas bo po zdravi prehrani vodila tudi po odhodu domov. Na jedilnikih v zdravilišču boste našli tudi tipične lokalne jedi in jedi z radensko mineralno vodo. Njihov jabolčni zavitek iz testa z mineralno vodo vas bo preprosto navdušil!Preverite posebno ponudbo v Zdravilišču Radenci: 

Paket vključuje:
  • nastanitev s polpenzionom v Hotelu Izvir
  • samopostrežni zajtrk
  • neomejeno kopanje v termalnem kompleksu
  • na dan prihoda možnost kopanja od 11.00 ure in na dan odhoda možnost celodnevnega kopanja
  • 1 x dnevno vstop v svet savn do 15.00 ure, koriščenje možno do 16.00 ure
  • jutranja gimnastika in aqua fitness (ponedeljek – sobota)
  • pitna kura z radensko slatino v salonu mineralne vode
  • uporaba kopalnega plašča
  • internet v avli hotela

Počitniški družinski bonus
En otrok do 12 in en otrok do 6 let v sobi z dvema odraslima biva brezplačno.Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.


- Vrni se nazaj na PONUDBA ZDRAVILIŠČ

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

Priporočamo ogled naslednjih novic:
  Zdravilišče Radenci - kjer srce pravi ja!
Posebna ponudba zdravilišča.
petek, 26.5.2017
 
  Terme Lendava: Dobra volja je pol zdravja!
Posebna ponudba zdravilišča za seniorje!
petek, 16.6.2017
 
 
 
 


 
Save Save