pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  MOJE ZDRAVJE  
  RECEPTI  
  MOJ VRT  
  ZANIMIVOSTI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
 
Moč novih doživetij je neverjetna
torek, 19.12.2017
         

Česa se v življenju najraje spominjate? Dotika ljubečih rok, potopa v toplo vodo, svežega vonja travnika, vetra v laseh …? Nova doživetja se močno vtisnejo v možgane – zato se tako živo spominjamo okusov, glasbe, izletov, počitnic, smeha z novimi znanci. Radostni trenutki upočasnijo čas in obogatijo življenje.

Občutite čudežno moč novih doživetij na oddihu v Termah Šmarješke Toplice. Tam organizirajo v februarju prav posebne enotedenske oddihe, ki jih imenujejo Šmarješki tedni zvestobe. Z zelo zanimivo vsebino in ugodno ceno se stalnim gostom zahvalijo za dolgoletno zvestobo, vabljeni pa so tudi drugi, novi gostje.Terme Šmarješke Toplice


Obiski novih krajev in priprave na take izlete aktivirajo naše možgane in telo, vznemirljivo pričakovanje novih dogodivščin nas pomladi. Ko sproščeno zadihamo, pa naredimo prostor za domišljijo in v sebi odkrijemo želje in potenciale, za katere nismo vedeli, da jih imamo. Res, vredno je vlagati v doživetja, veliko bolj kot v stvari. Nazadnje je le življenje tisto, kar šteje.
 
Doživetja štejejo

Rdeča nit tokratnih šmarjeških tednov zvestobe bodo prigode in dogodivščine, z motom Doživetja štejejo. Program bo bogat z izleti, pohodi, degustacijami in razvajanjem, na prvem mestu bodo uživanje, družabnost in smeh, poskrbeli pa bodo tudi za sproščanje in krepitev zdravja s kopanjem, savnanjem, vadbami, plesom in zdravo prehrano.Ples je zabaven in ima vrsto zdravilnih učinkov, zato so v Termah Šmarješke Toplice poskrbeli za plesne delavnice. Ne skrbite, če nimate partnerja – pleše se v skupini.

Brezplačen prevoz in NAGRADA

Ob vsem tem pa poskrbijo v zdravilišču v teh terminih tudi za brezplačen avtobusni prevoz iz različnih koncev Slovenije do Šmarjeških Toplic in nazaj in še za lepo nagrado. Vsak teden bodo namreč izžrebali enega od udeležencev šmarješkega tedna zvestobe in mu tisti teden – PODARILI!

Termini šmarjeških tednov zvestobe so od 28. januarja do 4. marca 2018. Trajajo od nedelje do nedelje. Če lahko za prevoz poskrbite sami, se lahko prijavite v kateremkoli terminu v tem času. Če pa potrebujete organiziran prevoz, se nam pridružite na brezplačnem avtobusu.

Prijavite se v terminu, ki ima organiziran brezplačen prevoz iz kraja, ki je najbližje vašemu domu.

Koroška  –  28. 1. do 4. 2. (Ravne na Koroškem, Dravograd, Slovenj Gradec, Mislinja, Velenje)

Gorenjska, Ljubljana, Dolenjska - 4. do 11. 2. 2018 (Jesenice, Bled, Lesce, Radovljica, Tržič, Naklo, Kranj, Škofja Loka, Medvode, Komenda, Kamnik, Mengeš, Domžale, Trzin, Ljubljana, Škofljica, Grosuplje, Ivančna Gorica)

Obala, Notranjska in Ljubljana – 11. do 18. 2. (Lucija, Izola, Koper, Sp. Škofije, Črni Kal, Kozina, Divača, Sežana, Senožeče, Razdrto, Postojna, Vrhnika, Ljubljana)

Severna Primorska in Notranjska – 18. do 25. 2. (Godovič, Idrija, Sp. Idrija, Želin, Slap od Idrijci, Most na Soči, Tolmin, Kanal, Deskle, Solkan, Nova Gorica, Ajdovščina, Vipava, Podnanos, Postojna, Vrhnika)

Štajerska in Posavje – 25. 2. do 4. 3. (Maribor, Slovenska Bistrica, Zreče, Vojnik, Celje, Laško, Rimske Toplice, Zidani most, Radeče, Sevnica, Krško)

Razveseli tudi ugodna cena

En teden, torej 7 noči s polpenzionom (v dvoposteljni sobi) stane za eno osebo samo 335 eurov, plačati pa je mogoče tudi na obroke. Cena velja za člane kluba Terme Krka, včlanitev v klub pa je brezplačna. Več o programu si lahko preberete na povezavi tukaj.

Doživetja štejejo, zato se prijavite čim prej. Pokličite ali pišite svetovalki v rezervacijski službi:

Terme Šmarješke Toplice
08 20 50 300
booking@terme-krka.si
www.terme-krka.siObiskali boste številne bolj znane in tudi manj znane turistične bisere na Dolenjskem. Lepo vabljeni!


Informacije in rezervacija:


Facebook Terme Krka Slovenia

Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

Terme Krka

- Vrni se nazaj na PONUDBA ZDRAVILIŠČ

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

Priporočamo ogled naslednjih novic:
  Z razstrupljanjem do boljše prebave in lahkotnejšega počutja
VitaDetox v Termah Šmarješke Toplice.
torek, 31.1.2017
 
  Kako zdravo shujšati in preprečiti presnovne motnje
SlimFit v Termah Šmarješke Toplice.
sreda, 12.7.2017
 
  Človek pol sveta obteče in spozna, da najboljši kruh peče se doma
Sveže in domače v Termah Šmarješke Toplice.
sreda, 4.10.2017
 
 
 
 


 
Save Save