pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  VIDEO NOVICE  
  SREDIŠČA DRUŽENJA  
  MEDGENERACIJSKO  
  KULTURNI DOGODKI  
  PRAVNI NASVETI  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
  POČITNICE, HOTELI, APARTMAJI  
  MOJE ZDRAVJE  
  MOJE ZDRAVJE - INFORMACIJE  
  VAROVANA STANOVANJA  
  POKOJNINE IN FINANCE  
  GLASBA  
  RECEPTI  
  MOJ VRT  
  IZLETI IN ŠPORT  
  IZOBRAŽEVANJE  
  POMOČ IN OSKRBA  
  TURISTIČNE KMETIJE  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  MOJ HOBI  
  BLOG  

 

   
 
   
 
     

 
Letni horoskop 2013
petek, 21.12.2012
         

Horoskop v letu 2013 - kaj nam napovedujejo položaj sonca, lune, planetov ter astrološka razmerja med planeti in njihovi odnosi?

Horoskop se pripravlja v sodelovanju z Astrologija Dolores.


OVEN
POSEL:
Zaradi vpliva Urana v vašem znaku vam zvezde priporočajo, da večje in pomembnejše posle realizirajte do prvih dni julija. Že takoj na začetku leta lahko Ovni dobite kakšno zares nenavadno zamisel, ki jo boste lahko uresničili že v mesecu marcu, ko bo vaš vladar Mars potoval po vašem znaku. V drugi polovici marca in prvi v aprilu vas podpirajo Sonce, Merkur in Venera zato bo čas za akcijo resnično pravi! Vaša energija bo zavidljiva, dogovori uspešni in zadovoljni boste tudi po finančni plati. Od zadnjih dni junija pa do polovice julija velja velika previdnost pri podpisovanju pomembnejših dokumentov. Rojeni v tretji dekadi Ovna boste lahko okoli 18. oktobra naredili velike preobrate, nastopi delni lunin mrk v vašem znamenju.

LJUBEZEN:
Tudi pomlad v letu 2013 bo Ovne dvignila do višin in razburkala čustva, Venera in Mars bosta bivala v vašem znamenju, kar je odlično za ljubezen. Vezani Ovni, ki niste zadovoljni s svojimi razmerji, se boste za spremembe odločali v drugi polovici leta. V svojih dejanjih bodite pozitivni! Samskim se obetajo večje spremembe že v pomladanskem času. Ob luninem mrku 18. oktobra bo izpostavljena ženska energija, kar si velja zelo dobro zapomniti. V zadnji tretjini leta boste večkrat občutili nasprotovanje in kljubovanje, zelo pomembno bo umirjeno delovanje in pozitivna moč komunikacije.

ZDRAVJE:
V zimskem času lahko marsikaterega Ovna preseneti povišan krvi tlak. Ne glede na zunanje nizke temperatura, bo v Ovnih tlela vročina. Mogoče so težave z okostjem, sklepi, zobmi. Že v pomladanskem času boste v dobri kondiciji, planeti vam prinašajo povišano vitalnost. Odlično je, da si privoščite daljši dopust v čim bolj mirnem okolju. Višek svoje fizične energije porabljajte z zahtevnimi športi ter rekreacijo, saj boste le tako umirili svojega nemirnega duha.


BIK
POSEL:

Vprvi tretjini leta se boste še vedno ukvarjali z nerešenimi težavi, vezanimi na preteklo obdobje. Z nekoliko spretnosti jih boste uspešno reševali. V kolikor si boste zastavili pravilne cilje, vam lahko v aprilu in maju uspe veliki met, za kar bosta poskrbela lunin in sončev mrk. Energijo bodo močne, priložnosti velike, zato dobro premislite kaj hočete od življenja. Saturn nasprotuje prvi dekadi Bika, kar se bo v celotnem letu odrazilo tudi na poslovnem področju. Uporabiti boste morali veliko discipline ter trdnega dela, da boste uspeli s svojimi načrti. V novembru in decembru boste občutili velike pritiske in mudilo se vam bo, vendar pozor! Ne hitite, da ne naredite kakšne napake, ne podpisujte pomembnejših dokumentov v novembru.

LJUBEZEN:
Odločitve na čustvenem področju, ki ste jih sprejemali v preteklem obdobju, bodo tudi v tem letu igrale veliko vlogo. Lekcije, ki vam jih prinaša Saturn, včasih ne bodo enostavne, zato se lahko počutite mnogokrat osamljene in nerazumljene.  Naučiti se morate, da na čustveni del svojega življenja pogledate tudi z razumom. Aprila in maja lahko marsikateri Bik naredi velike preobrate zaradi vpliva Venere, Marsa in sončevega mrka v znaku Bika. Posledice vaših odločitev boste lahko popravljali že v novembru, čutili pa jih boste še v prihodnjih dveh letih.

ZDRAVJE:
Leto 2013 vam prinaša povečano disciplino ter potrebo po preventivnih pristopih na zdravstvenem področju. Naklonjeni boste alternativnim metodam zdravljenja. Izpostavljeno bo psihično stanje, saj boste velikokrat pod stresom, ki bo slabo vplival predvsem na ščitnico, prebavni sistem, ginekološko področje, mogoče so tudi alergije neznanega vzroka. Posvetite se sprostilnim tehnikam, meditaciji, jogi, čim bolj se povežite z naravo ter njenimi elementi. V drugi polovici leta bo vaše splošno zdravstveno počutje boljše, to velja še posebej za rojene v prvi dekadi.


DVOJČKA:
POSEL:

Tako ko vedno, boste tudi v letu 2013 dobili nov zagon, ne glede na to, da boste reševali stare zadeve. Jupiter, ki biva v vašem znamenju, bo že v februarju odprl prosto pot, zato boste lahko naredili tisto nekaj več. Velja opozorilo, za od konca februarja do polovice marca, vaš vladar Merkur bo retrograden in lahko povzroči nekaj zmede! Enako velja za čas zadnjih junija in do zadnje tretjine julija ter zadnje dni oktobra do polovice novembra. Maj bo v poslovnem smislu zelo produktiven mesec, planeti vas podpirajo tudi na finančnem področju. V prvi polovici leta izkoristite naklonjenost Jupitra za dodatno izobraževanje, kaže se tudi izredno močan, pozitiven vpliv tujine.

LJUBEZEN:
V letu 2013 bo za tiste Dvojčke, ki še vedno samevate, prelomno leto, kajti mnogi se lahko strastno in na novo zaljubite. Močnejši vpliv traja vse do zadnjih dni junija. Jupiter, planet sreče, pa bo podaril nekaj lepega tudi vezanim, morebiti v smislu osvoboditev starih vzorcev. Zaradi močnega vpliva tujine se lahko usoda poigra z marsikaterim Dvojčkom v poletnem času. Najbolj izpostavljen mesec za ljubezen je maj, kajti Venera, Merkur in Jupiter bodo v vašem znaku, piko na I pa bo dodal lunin mrk konec meseca. Kako se bodo zadeve odvijale, je odvisno predvsem od vas, zato hitite počasi!

ZDRAVJE:
V prvi tretjini leta bodo marsikaterega Dvojčka mučile težave psihičnega vzroka, ki ne bodo imele jasnega vzroka, kar se lahko močneje odrazi konec maja ob luninem mrku. Jupiter planet ekspanzije biva v Dvojčka biva do zadnjih dni junija, zato velja opozorilo, da delujete preventivno, da se ne nakopiči preveč kilogramov. Bodite veliko na svežem zraku, v gibanju, pravi balzam za vašo dušo pa bo kvalitetno druženje ter ustvarjalno delo. Veliko se boste ukvarjali z duhovnostjo in se nagibali k alternativnim metodam zdravljenja, kar bo močno dvignilo vašo duhovno raven. Zato večjih težav pri zdravju ni pričakovati.


RAK:
POSEL:

Tudi v letu 2013 boste imeli velikokrat občutek, da usoda vpliva na vaše poslovno življenje in da proti temu ne morete veliko storiti. Že ob pričetku leta boste imeli možnost konstruktivnih rešitev glede finančnih vprašanj. Odločitve, sprejete v tem času, se bodo zelo pozitivno odrazile v juniju. Ob sredini leta vstopi v vaše znamenje Jupiter, ki slovi po tem, da prinaša lepe priložnosti in pozitivne preobrate. Kar leto dni boste uživali njegovo podporo in zaščito. Čudovit položaj, da izboljšate svoj status, se dodatno izobrazite in nadgradite tudi finančni vidik svojih prizadevanj.

LJUBEZEN:
Potreba po zaščiti in varnosti bo izjemno pomembna za rojene v prvi in drugi dekadi Raka. Pojavijo se lahko nejasni strahovi, ki bodo izhajali iz podzavesti in ne bodo v povezavi z realnim stanjem. Najlepši mesec za ljubezen je junij, saj bo kraljica ljubezni Venera, bivala v vašem znamenju. Sočasno z njo bo v vaš znak vstopil tudi Jupiter. Marsikateri med vami boste izgubili glavo in se prenehali skrivati v svojem oklepu. Telesna plat ljubezni bo julija in avgusta najpomembnejša stvar na svetu! Leto 2013 prinaša veliko nepričakovanih in lepih preobratov, saj vam bo sreča mila.

ZDRAVJE:
Mogoče so težave psihosomatskega izvora, ki bodo izhajale iz nezavednega. Temu se boste bolj ali manj uspešno postavljali po robu, odvisno od tega, kako borbeni boste. Zelo boste dojemljivi za alternativne oblike zdravljenja. Dobro boste znali prisluhniti svojemu notranjemu glasu, ki vas bo pravilno vodil in usmerjal, zato lahko določene težave izginejo tudi same od sebe. V določenih napetih obdobjih dobro premislite po katerih zdravilih posegate, mogoči so stranski učinki. Previdno pri prehrani, še zlasti v drugi polovici leta se lahko kilogrami nekontrolirano nabirajo.


LEV
POSEL:

Ob pričetku leta boste pred novimi izzivi in zelo intenzivno boste pristopili k uresničevanju svojih ambicij. Ob pričetku februarja vas lahko okoliščine malce zaustavijo, počakajte s pomembnejšimi odločitvami vsaj do pričetka pomladi. Vse spremembe morate načrtovati izredno skrbno, saj bi jih lahko kasneje težje spreminjali. Ob pričetku jeseni, ko bo Mars vstopil v vaš znak, boste izjemno borbeni in ničesar ne boste prepuščali naključju, kar bo trajalo praktično do konca leta. Najbolj pomembno za vas je, da vas vaš tipični borbeni duh ne bo zapustil niti za trenutek!

LJUBEZEN:
V leto 2013 boste na čustvenem področju pomirjeni, saj ljubezen ne bo najbolj pomembna stvar na tem svetu. Velikokrat bo zasebno življenje v senci poslovnega, saj boste imeli občutek, da se borite za golo preživetje. Svoja razmerja boste lepo negovali, vzklile bodo tudi nove ljubezni, zlasti v poletnem času. Izredno pomembno je, da se prilagajate partnerju in da upoštevate pravila in norme, ki jih vi postavljate drugim! Na novo pridobljene izkušnje uporabite tudi v praksi, le tako bodo imele pravo vrednost. Jesen bo strastna in vroča in ostala vam bo v najlepšem spominu.

ZDRAVJE:
V letu 2013 ne boste imeli veliko zdravstvenih težav. Aktivni boste, veliko se boste ukvarjali s športom ter rekreacijo ter tako porabljali odvečno negativno energijo. V določenih obdobjih vam lahko sicer Saturn niža vitalno energijo, kar velja zlasti za prvo dekado Leva. Kot vedno, boste tudi v letu 2013, akumulirali svojo energijo s prav vsakim sončnim žarkom, končno je Sonce vaš naravni vladar. Zato boste poleti v odlični formi, ki se bo nadaljevala tudi v jesenski čas. Nekaj težav vam lahko povzročajo bolečine v sklepih in spodnjem delu hrbtenice. Pomembna je pravilna prehrana, izogibajte se mastni in preveč kalorični.


DEVICA
POSEL:

Že v prvi tretjini leta se bodo pojavljali zastoji in blokade, ki so povezani s preteklim obdobjem. Zelo sistematično in analitično se morate lotevati planiranja in delovanja in na vse skupaj gledati s pravega zornega kota. V kolikor si boste zastavili pravilne sklepe, bodo zelo vidni rezultati že ob polovici leta. Marsikateri Devici se bo trud zelo poplačal. Izjemno pomembna je moč pozitivne komunikacije, timsko delo ter dogovarjanje. V času retrogradnega Merkurja, ki je vaš vladar, v februarju, marcu, juniju, juliju, oktobru ter novembru, se ne odločajte za nobene nove začetke! Lahko se pojavijo nepričakovani zapleti, na katere ne boste mogli vnaprej računati.

LJUBEZEN:
Veliko energije boste vlagali v ljubezen, saj boste želeli imeti harmonične medsebojne odnose. Planeti vam ne nasprotujejo, ne prinašajo pa vam tudi izdatno podporo. Tokrat se boste morali zanesti samo nase in upoštevati vso pridobljeno modrost, ki ste si jo morali pridobiti v preteklih letih. Največja lekcija, ki jo morate osvojiti, je potrpežljivost. Delovati morate mirno, preudarno in dajati od sebe tisto, kar si želite prejeti od partnerja. Skratka, včasih ne bo najbolj lahko!

ZDRAVJE:
Tudi v letu 2013 boste disciplinirani in boste delovali preventivno, saj ne boste želeli svojega zdravja puščati vnemar. Kvadratura z Jupitrom v prvi polovici leta lahko vzbuja strahove, ki se jim boste morali postaviti po robu, da ne boste obremenjevali svojega občutljivega živčnega sistema. Druga polovica leta bo precej dinamična, zato se velikokrat ne boste obremenjevali s svojim počutjem. Jesenski in zimski čas ne prinašata nobenih posebnosti. Sproščeno se lahko prepustite toku življenja, ne obremenjujte se z malenkostmi, iz katerih je sicer sestavljeno naše življenje.


TEHTNICA
POSEL:

Tehtnice boste v letu 2013 veliko lažje poslovno delovale, saj vas je Saturn prenehal omejevati in vam postavljati ovire na pot. Z novo pridobljeno modrostjo boste že takoj ob pričetku leta dokončno urejali zadeve iz leta 2012. V prvi polovici leta si boste zastavili pravilno strategijo in ob pričetku jeseni boste zadovoljni s finančnimi rezultati.
Mesec avgust in prva tretjina septembra bo čas, ko boste finančno najbolj prodorni. Tretja dekada Tehtnice mora v oktobru ob luninem mrku posebej previdno stopati čez poslovne pasti, ki se bodo v tem času pokazale. Ne bodite preveč zaupljivi, »ni zlato vse, kar se sveti«.
V decembru bodi zelo pozorni in radodarni do ljudi, s katerimi poslovno sodelujete.

LJUBEZEN:
Končno boste Tehtnice v letu 2013 zadihale s polnimi pljuči in se z vsem srcem in energijo ukvarjale s svojim ljubezenskim življenjem.  Marca in aprila, ko se bo prebujala pomlad, bodite previdni, kajti napet aspekt med Venero in Marsom lahko povzroči kakšno nevšečnost. Nujno je, da ste taktni in da uporabljate diplomacijo. Avgusta in delno v septembra, ko bo Venera zaplula v vaše znamenje, boste od sreče kar prekipevali. Ali se bo vaše razmerje obdržalo na trdnih temeljih pa bo pokazal lunin mrk, ki nastopi 18. oktobra. Veliko energije, misli in pozornosti bodo v vsem letu namenjali čustvenim razmerjem, zato boste ljubljeni in boste ljubili. Samskim se obetajo spremembe, na katere ne boste računali.

ZDRAVJE:
Kar nekaj lekcij ste občutili na svoji koži v preteklih dveh letih, vendar ste se naučili nekaj novih prijemov, ki zagotovo izboljšujejo vaše zdravstveno stanje. Zaradi vpliva Urana boste imeli bolj izpostavljen živčni sistem, pogostejše bodo menjave razpoloženja, pojavijo se lahko tudi prikriti strahovi. V času povečanega stresa uživajte več tekočine, da bo uravnoteženo delovanje ledvic. Bistvenega pomena je, da ste pozitivno razpoloženi, da se veliko gibljete na svežem zraku in izbirate družbo ljudi, ki vas bodo pripravili do smeha.


ŠKORPIJON
POSEL:

Škorpijonu boste v letu 2013 ogromno energije namenjali poslovnemu življenju ne glede na okoliščine, v katerih se boste nahajali. Potreba po tem, da se dokažete, je že v osnovi ena od vaših karakternih lastnosti. V letu 2013 boste večkrat deležni omejitev zaradi gibanja Saturna v vašem znaku, sprva rojeni v prvi dekadi, kasneje ostali. Bistvenega pomena je, da se skoncentrirate na najbolj pomembne zadeve in si naredite odličen plan prioritet. V obdobjih, ko vam ne bo šlo najbolje od rok, ne rinite z glavo skozi zid tam, kjer je najbolj trden, kar velja zlasti v oktobru in novembru. Raje dobro premislite kaj bi morali spremeniti v svojem osnovnem pristopu ter v odnosu do drugih ljudi, s katerimi poslovno sodelujete. Zelo izpostavljeni bodo dnevi okoli 25. aprila, 10. maja in 3. novembra, saj boste deležni vplivov mrkov, ki bodo potekali na vaši osi.

LJUBEZEN:
Ponavadi v ljubezni iščete pravo nasprotje samega sebe z namenom, da to osebo obvladujete in celo prevladate. Tudi tokrat boste hrepeneli po nečem čisto novem, ampak Saturn vam bo s svojim vplivom želel pokazati kje so vaše meje. Seveda tega ne boste želeli sprejeti in upoštevati. Razočaranje bo neizogibno v kolikor se ne boste modro odločali ter upoštevali določena pravila in norme. Konec aprila in ob pričetku maja lahko ljubezen potrka na vaša vrata. Če bosta ta obisk zamudili, se bo ponovil septembra. V novembru boste sprejeli najpomembnejše odločitve.

ZDRAVJE:
V letu 2013 boste morali upoštevati določene meje in omejitve, čeprav bo vaš razum hotel vedno nekaj več. Zaradi zastoja energije lahko čutite bolečine s sklepi, napetosti v glavi, ženske morate namenjati veliko pozornost ginekološkemu področju, moški prostati. Mogoče so težave s hrbtenico, pravočasno si planirajte obisk pri zobozdravniku. Veliko pozornost namenjajte temu, da porabljate spolno energijo, kajti vaš vladar Pluton vlada temu področju. Zelo pomembno je, da se izogibajte nagle jeze in koncentracije negativne energije. Meditirajte, ukvarjajte se z duhovnostjo in poslušajte svojo intuicijo.


STRELEC:
POSEL

V letu 2013 bo na poslovnem področju izredno izpostavljen vpliv tujine. Komunikacija bo nekoliko drugačna, kot ste bili vajeni do sedaj. Okoliščine so vam prisilile, da ste nekoliko spremenili način delovanja in v letu 2013 boste to znali obrniti v svoje dobro. Nekaj odličnih potez boste napravili že v prvi tretjini leta, ko bo v odlično oporo Jupiter. 25. maja, ko nastopi lunin mrk na vaši osi, bodite pripravljeni na nepričakovano. Kljub temu, da vam bodo situacije narekovale, da ukrepate takoj, vam svetujemo, da večje odločitve sprejemate šele proti koncu leta. Na finančnem področju je ugoden mesec oktober in del novembra, ko bo Venera bivala v vašem znamenju.

LJUBEZEN:
Začetek leta bo zelo obetaven in kovali boste velike načrte. Kasneje obstaja nevarnost, da boste svoje razmerje jemali kot samoumevno. To se lahko izkaže za veliko napako! V medsebojne odnose morate vlagati veliko topline in razumevanja, kar velja zlasti za maj in junij, ko vam veliko planetov nasprotuje. Noben izgovor vam ne bo mogel pomagati, saj partner ne bo pripravljen tolerirati vaše odsotnosti, tako fizične, kot psihične. Vsi oblaki se bodo razkadili v oktobru, ko bo kraljica ljubezni Venera bivala v vašem znaku. Tedaj boste očarljivi in romantično razpoloženi.

ZDRAVJE:
Notranji nemir bo tudi v letu 2013 tisti, ki vam bo občasno povzročal nekaj gorja. To se bo odražalo že ob pričetku leta. Potrebno je, da naredite vse, da uskladite velike napetosti, ki se porajajo v vas. Jupiter vas bo vse do polovice leta opozarjal na vse napake, ki bodo izhajale iz vašega načina življenja. Več pozornosti morate namenjati prehrani in rekreaciji in znižati stresen tempo, ki je pogosto vaš spremljevalec. Povezanost z naravo vam bo še posebej v jesenskem času prinesla odlično energijo. Ob stresnih situacijah se lahko pojavijo težave z vidom ter bolečine v želodcu. Zelo boste dovzetni za alternativne oblike zdravljenja.


KOZOROG
POSEL:
Največji premik v letu 2013 je prestop vašega vladarja Saturna v znak Škorpijona, kar bo močno zaznamovalo vaše poslovno življenje. Ideje, ki so se rojevale v vaših mislih, bodo stopile v ospredje in intenzivno jih boste uresničevali. Ne pričakujte hitrih rezultatov, saj Saturn slovi kot planet, ki deluje počasi, vendar toliko bolj zanesljivo. Tudi Pluton, ki potuje po vašem znaku, vam prinaša večje in usodnejše preobrate, prisiljeval vas bo, da boste še bolj disciplinirani in organizirani. Posebno intenzivnost poslovnih dogodkov bo zaznati v aprilu, maju ter novembru ob mrkih, naj ne bo samo želja po uspehu vaše vodilo. Projekti, ki jih boste aktivirali v poletnem času, se bodo finančno zelo lepo odrazili v zadnjem mesecu leta 2013.

LJUBEZEN:
Že v mesecu januarju bo Venera v vašem znaku prinašala lepe in osrečujoče okoliščine v ljubezni. Vidno vas bo polepšala, zato boste kot magnet za nasprotni spol. Kmalu po tem vplivom boste postali samosvoji, izogibajte se preračunljivega gledanja na ljubezen in čustva! Poletja se boste zelo veselili, preživeli boste marsikakšno lepo urico in ugnali kakšno norčijo. V avgustu bodite bolj oprezni, saj lahko ima vaše ravnanje dolgoročne in nepredvidljive posledice. V zadnji tretjini leta bosta sončev in lunin mrk poskrbela za pestro dogajanje. Če se boste le malo potrudili, se boste v »svojem« mesecu decembru počutili res odlično. Tik pred iztekom leta vam lahko retrogradna Venera v vašem znaku prinese kakšen nepričakovan obrat.

ZDRAVJE:
Ob pričetku leta bo vaša stopnja vitalnosti visoka, počutje bo dobro. Težave, ki se lahko pojavijo v letu 2013, se lahko odrazijo na koži, sklepih ter zobeh. Priporočljivo je, da uživate dodatke vitaminov ter kalcij in z veliko gibanja porabite odvečno energijo. Ob negativnih tranzitih planetov bo izpostavljen vaš občutljiv živčni sistem, saj boste težave potisnili globoko vase. To lahko dolgoročno povzroči kakšno hujšo obolenje, zato previdno. Spregovorite o svojih težavah ljudem, ki jim zaupate.


VODNAR
POSEL:

Nihanja, ki so bila prisotna v preteklem obdobju, bodo tudi v letu 2013 del vašega poslovnega življenja. Uran, vaš vladar, ki biva v znaku Ovna, želi po eni strani velike spremembe, kar je odlično, če so cilji pravilno zastavljeni. V kolikor nimate prave strategije, se lahko že po polovici leta poleg obstoječih, pojavijo še nove težave. Moto leta 2013 naj bodo dobro premišljeni koraki, nikar ne hitite in si ne delajte utvare. Ne izsiljujte svoje sreče, nikar ne manipulirajte z ljudmi, saj se lahko to slabo obrne. Finančno bo prva polovica leta bolj prijazna do vas, bo v drugi polovici leta pa bo potrebna visoka finančna disciplina. Vse prehitro vam lahko denar polzi med rokami in začudeno se boste spraševali kam je odšel.

LJUBEZEN:
V ljubezni si boste tudi v letu 2013 želeli varnosti in topline. Prizadevali si boste dobiti nadzor nad svojim ljubezenskim življenjem. Marsikateremu Vodnarju se bo ljubezensko življenju obrnilo na glavo, marsikatero razmerje se bo končalo, ustvarjala se bodo nova. Za nove začetke je ugoden februar, julij pa vam bo potrdil ali ste se pravilno odločili. Največ kar lahko naredite, da uskladite svoje notranje boje je spoznanje, da najprej ljubite sami sebe. Le tako boste lahko ljubezen sprejemali ter dajali. Vaša občasna nepredvidljivost je lahko za partnerja izredno moteča.

ZDRAVJE:
V letu 2013 bo predvsem izpostavljen vaš živčni sistem, največ pozornosti je potrebno nameniti prav temu. Odreči se bo potrebno morebitnim škodljivim razvadam. Krvni obtok, srce in ožilje so področja, ki bodo najbolj izpostavljena ob pričetku jeseni, ko bo Mars bival nasproti vašega znamenja. Pogostejše so lahko tudi težave z nihanjem pritiska. Odlično bo, če boste aktivirali svojo kreativno energijo, se posvetili kakšnemu hobiju in prenapeto energijo sprostili tako, da se zaupate osebam, ki jih spoštujete. S tem boste dosegli večje notranje ravnotežje, kar bo pravi balzam za vašo dušo.


RIBI
POSEL:

spremembe, ki ste jih počasi vnašali v svoje poslovno življenje v letu 2012, bodo igrale pomembno vlogo. Vaš vladar Neptun potuje po vašem znaku vam prinaša veliko mero intuitivne zaznave, vendar pozor. Pojavi se lahko tudi optimizem, ki ne bo imel nobene realne podlage. Pazite, da ne zapadete pod tuje vplive, za katere boste zelo dovzetni. Najprej se pogovorite sami s seboj in ugotovite kaj sploh hočete. Zaradi retrogradnega Merkurja v mesecu februarju ne sprejemajte nobenih pomembnih odločitev, čas zanje ni primeren. Po tem času pa vse do pričetka junija pohitite z vsem delovanjem, saj bo vaš planet v drugi polovici leta retrograden. To vam lahko povzroči zastoje in zamude. Veliko Rib bo v letu 2013 popolnoma zamenjalo svoje poslovno področje, kar bo zelo dobrodošla sprememba.

LJUBEZEN:
V novo leto boste vstopili polni pričakovanj in z veliko potrebo, da preobrazite svoja ljubezenska razmerja. Že v preteklosti ste postali nekoliko samosvoji in trmasti, zato lahko pričakujete rezultate. V času vašega solarnega povratka lahko pričakujete lepe dogodke, ki vas bodo zelo osrečili. Lahko se vrnete v objem stare ljubezni v novi preobleki, kajti lekcije, ki ste jih dobili v preteklosti, se bodo obrestovale. Druga polovica leta bo še bolj čustveno obarvana, v poletnem obdobju se lahko čisto prerodite. V času mrkov oktobra in novembra ne bodite zaletave, vse dvakrat premislite, da ne boste kaj obžalovali. Le tako boste v ljubezni lepo ter harmonično zajadrali v zadnje dni leta.

ZDRAVJE:
Bivanje vašega vladarja Neptuna v vašem znaku vam lahko v zdravstvenem smislu prinese bolečine v sklepih, nejasne diagnoze, povečano število alergij….skratka tudi v letu 2013 morate zelo paziti nase. Vse, kar počnete, morate narediti preudarno in se izogibati hitenju, saj je možnost poškodb povečana. Bivanje Marsa v februarja in začetku marca vam prinaša dobro počutje in možnost, da se razkrijejo težave, ki se vlečejo skozi čas. Izredno dobra novica je, da vas bo Saturn v prihodnjih dveh letih dobro varoval.

Horoskop se pripravlja v sodelovanju z Astrologija Dolores.


Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

- Vrni se nazaj na ZANIMIVOSTI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

Priporočamo ogled naslednjih novic:
  Recepti, nasveti za božič in novo leto
Na enem mestu smo zbrali trende, nasvete, recepte in namige za božično novoletne praznike 2015 ...
sreda, 2.12.2015
 
  Nagradne igre
Spoštovani obiskovalci pozitivne spletne strani seniorji.info, vsak mesec nagrajujemo vašo zvestobo.
četrtek, 28.12.2017
 
  Tedenski horoskop
Kaj nam za danes napovedujejo položaj sonca, lune, planetov ter astrološka razmerja med planeti in odnosi?
ponedeljek, 8.2.2016
 
  Vremenska napoved - projekcije
Vreme in vremenska napoved, temperatura zraka in morja, veter, padavine, biovreme...
četrtek, 6.2.2014
 
  Pokojninska reforma sprejeta - velja od 1.1.2013
Državni zbor je soglasno sprejel pokojninsko reformo ...
torek, 4.12.2012
 
  Zdravje in zdravstveni nasveti - informacije
Na enem mestu so zbrani zdravstveni nasveti, novice in informacije ...
ponedeljek, 1.1.2018
 
  Kaj najraje berejo seniorji?
Oglejte si 12 najbolj branih novic prvega prijaznega spletnega portala za seniorje in upokojence seniorji.info.
ponedeljek, 17.12.2007