pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  MOJE ZDRAVJE  
  RECEPTI  
  MOJ VRT  
  ZANIMIVOSTI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
 
Astrološka napoved za ta teden
 
         

PONEDELJEK, 18. JUNIJ
Ob pričetku novega delovnega tedna si lahko veliko obetate. Luna dopoldne vstopi v znak Device, zato si bosta pridnost in disciplina podajali roke. Zelo veliko koristnega se lahko naredi. Zaradi kasnejšega položaja Saturna je dan odličen tudi za urejanje uradnih in pravnih zadev.
 
TOREK, 19. JUNIJ
Neptun v tem dnevu nastopi retrogradno pot, kar bo nekoliko upočasnilo dogajanje. Ideje in zamisli preteklega obdobja je dobro v tem času ponovno prevetriti, poiskati nove informacije in v luči le-teh se lahko marsikaj izkaže drugače kot sprva. 
Rutinsko delo bo v tem dnevu pomirjalo telo in duha, prisotna bo potreba, da se vse stvari postavijo na svoje mesto.
 
SREDA, 20. JUNIJ
Prvi lunin krajec v znaku Device nastopi opoldne. Dopoldanske ure bodo nekoliko stresne, zato je dobro opravljati dela, ki pomirjajo in sproščajo. Potrebno bo večje prilagajanje v medosebnih odnosih in tudi v drugih okoliščinah. Ničesar ne pričenjajte na novo!
 
ČETRTEK, 21. JUNIJ
Opoldne Sonce vstopi v znak Raka in najavlja drug ciklus leta, pričetek poletja. Poletni solsticij ali sončev obrat, je najdaljši dan v letu, noč, imenujemo jo tudi kresna, pa je najkrajša. Veliko vraž in legend se spletalo že v davnini okoli kresne noči, saj je to čas, ko prevladujejo res posebne energije. 
 
PETEK, 22. JUNIJ
Sonce bo v trigonu z Luno, kar kaže na povečano možnost, da se doseže skladnost na različnih področjih. Potreba po harmoniji bo povečana zaradi potovanja Lune po znaku Tehtnice. Sicer Luna vstopi v večernih urah že v Škorpijona, zato bodo te urice drugačne, energija bo ponotranjena.
 
SOBOTA, 23. JUNIJ
Sonce v skladnem odnosu z Uranom lahko prinese v tem dnevu kakšno nepričakovano presenečenje, prijetno spremembo. Za pozitivne misli se bo potrebno zavestno potruditi, saj bo Merkur blokiran s strani Plutona, kar lahko prikliče na dan stare zamere, dvome, strahove in blokade. 

NEDELJA, 24. JUNIJ
Položaj Merkurja in Plutona kažeta na potrebo po »čiščenju« lastne notranjosti. Pogovor je več kot odlična rešitev, pomaga lahko pa tudi, da se izrazite na papirju! Sicer bo dan dober za obnavljanje energije, odlično se lahko obrestujejo tudi različne terapije.
 
PONEDELJEK, 25. JUNIJ
Luna že v jutranjih urah vstopa v znak Strelca in tempo prvega prazničnega dne v novem tednu se bo pospešil. Misli bodo usmerjene v prihodnost, v načrtovanje in v potrebo po diskusiji. Vpliv tujine bo povečan. Zaradi kvadrature Venere z Jupitrom velja velika previdnost pri denarju. Svetuje se tudi nekaj zadržanosti pri izkazovanju čustev.Horoskop pripravlja Astrologija Dolores

Save
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

- Vrni se nazaj na ZANIMIVOSTI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

 
 
 


 
Save Save