pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  RECEPTI  
  MOJE ZDRAVJE  
  MOJ VRT  
  KULTURNI DOGODKI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  RAZVEDRILO  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
  ZANIMIVOSTI  
   
 
   
 
Tedenski horoskop
 
         

PONEDELJEK, 14. AVGUST
Luna, ki biva v znamenju Bika, se bo v popoldanskih urah srečala z Uranom, pride lahko do kakšne večje spremembe, na katero se ne računa.
Dan je sicer odličen za regeneracijo telesa in duha. Karkoli boste izbrali, za karkoli se boste odločili, bo zelo pozitivno vplivalo na vaše počutje!


TOREK, 15. AVGUST
V nočnih urah bosta Sonce in Luna v napetem kvadratu (zadnji lunin krajec v Biku) svarila pred živčno obremenjenostjo in napetostim.
Venera takoj po poldnevu nastopi opozicijo s Plutonom, kar bo lahko povzročalo v prihodnjih dneh spremembe na poslovnem, finančnem in ljubezenskem področju. Paziti se je potrebno negativnih vzgibov
Luna v večernih urah prestopa v znamenje Dvojčka, življenje bo dobilo živahnejši utrip.


SREDA, 16. AVGUST
Kvadrat med Luno in Merkurjem v dopoldanskih urah svari pred kakšnim nepremišljenim dejanjem. Tudi v popoldanskih urah bo Luna v kvadraturi, tokrat z Neptunom, kar prinaša neosnovani optimizem in povečuje domišljijo.
Zaradi retrogradnega Merkurja je možnost napačnega razumevanja in pomot zelo povečana. Informacije je dobro dvojno preverjati!


ČETRTEK, 17. AVGUST
Luna bo v nočnih urah v opoziciji s Saturnom, kar bo znižalo nivo energije. V dopoldanskih urah bo Venera pričela nekaj dnevni tranzit kvadrature z Jupitrom, nekateri projekti se bodo zaustavili, pojavijo se lahko težave, na katere se ne računa. Blokade bodo tudi v ljubezenskih odnosih in pri financah.
V dopoldanskih urah bosta Sonce in Luna v lepem sekstilu pomagala, da bo boljše počutje.

PETEK, 18. AVGUST
Luna, ki je že vstopila v znak Raka, bo v večernih urah v opoziciji s Plutonom zviševala nivo podzavesti in izpostavljala strahove in bojazni.
Z zelo zavestnim pristopom in pozitivnim načinom razmišljanja se je potrebno postaviti po robu vsem negativnostim.


SOBOTA, 19. AVGUST
Lunin kvadrat z Uranom lahko v tem dnevu pripelje do kakšne nepričakovane situacije, spremembe na katero se ni računalo.
V večernih urah Luna vstopa v znamenje Leva, zato je modro iti v tem času v družbo, obiskati kakšno prireditev ali zabavo. Odlično se boste imeli!


NEDELJA, 20. AVGUST
Luna, ki biva v znamenju Leva, prinaša močno in ognjeno energijo. Elana in navdušenja ne bo primanjkovalo, zato velja dan preživeti čim bolj aktivno.
Mars pričenja nekaj dnevni sekstil z Jupitrom, kar bo čudovita energija za vse zadeve, ki se morajo premakniti iz mrtve točke. Energija bo prehodna, organizacijske sposobnosti povečane, kar vodi k dobremu uresničevanju načrtov.Horoskop pripravlja Astrologija Dolores.


Save
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

- Vrni se nazaj na ZANIMIVOSTI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

 
 
 
Save Save
Anketa
Ste si letos lahko privoščili počitnice?
  Ne, kot vedno.
  Tokrat ne.
  Če par dni šteje za počitnice ...
  Da, izjemoma.
  Da, kot vedno.
  Letos še pridejo na vrsto.
   
Št. glasov 272