pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  RECEPTI  
  MOJE ZDRAVJE  
  MOJ VRT  
  KULTURNI DOGODKI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  RAZVEDRILO  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
  ZANIMIVOSTI  
   
 
   
 
Tedenski horoskop
 
         

PONEDELJEK, 26. JUNIJ
Takoj po polnoči  Luna preide v znamenje Leva. Pričetek novega delovnega tedna bo zelo ustvarjalen, saj bo kreativna energija v porastu, odlične bodo tudi organizacijske sposobnosti. Izkoristite te dobre vplive maksimalno na vseh področjih.
V jutranjih urah pa bo Mars pričel nekaj dnevni trigon z Neptunom. Okoliščine se lahko obrnejo v pozitivno smer. Pripravljenost razumeti in tudi praktično pomagati bo zelo povečana!


TOREK, 27. JUNIJ
Tudi v tem dnevu bo še vedno prisoten izredno ustvarjalen in energičen potencial, zato boste uspešni v delovanju in predstavitvi svojih idej.
V večernih urah bo Merkur pričel nekaj dnevni kvadrat z Jupitrom, sreča lahko obrne hrbet, lahko se tudi kaj zakomplicira.


SREDA, 28. JUNIJ
V nočnih urah bo Merkur začel nekaj dnevni tranzit z Neptunom, kar bo povečevalo intuicijo in moč zaznave. Prisluhnimo torej notranjemu glasu, ki bo v tem čas odličen vodnik!
Malce za tem prestopa Luna v znamenje Device in bo povzročila potrebo, da se vse postavi na svoje mesto, da se vzpostavi red.
V večernih urah se bosta srečala Merkur in Mars. Aspekt traja nekaj dni in prinaša dobre okoliščine in moč prodornosti. Paziti je pa potrebno, da se ne pretirava!


ČETRTEK, 29. JUNIJ
V nočnih urah bosta Luna in Neptun v opoziciji, spanje je lahko moteno, pojavljajo se lahko preroške sanje.
Sicer je dan dober za zahtevnejše delo, smisel za organizacijo bo povečan. Koncentracija bo odlična, zato ste lahko resnično uspešni.


PETEK, 30. JUNIJ
V nočnih urah bosta začela nekaj dnevni tranzit opozicije Merkur in Pluton, kar lahko prinese težave in blokade. Ni se dobro odločati na hitro. Za pozitiven pristop se bo potrebno zavestno potruditi!
Luna v jutranjih urah vstopa v znamenje Tehtnice in bo v prihodnjih dneh poudarila potrebo po usklajevanju nasprotij na vseh področjih.


SOBOTA, 24. JUNIJ
Kmalu po polnoči Luna pride v znamenje Raka in se sreča s Soncem (mlaj), kasneje tudi z Merkurjem. Zelo čustvena energija bo prisotna, intuicija bo velika, želja po varnosti močno povečana. Zamerljivost bo močnejša, zatao previdno!
V dopoldanskih urah bo Venera pričela nekaj dnevni tranzit trigona s Plutonom, V ljubezni se bodo odvijale usodne spremembe, na katere ni vpliva.


NEDELJA, 25. JUNIJ
V tem nedeljskem prazničnem dnevu bodo prisotne nasprotujoče si energije planetov. Za dobro voljo in pozitiven pristop se bo potrebno zavestno potruditi.
V jutranjih urah bosta začela nekaj dnevni kvadrat Mars in Jupiter. Možna bodo nasprotja, napeta energija bo prevladovala, sreča bo varljiva.Horoskop pripravlja Astrologija Dolores.


Save
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

- Vrni se nazaj na ZANIMIVOSTI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

Priporočamo ogled naslednjih novic:
  Kakšno je srečanje z Vodnarjem?
Vodnarji ne prenesejo nepravičnosti ter ostajajo večni borci.
četrtek, 21.1.2016
 
  S Kozorogi do vrha
Kozorogi so ambiciozni, s smislom za humor, zanesljivi, trmasti in imenitni ljubimci.
sobota, 9.1.2016
 
 
 
 
Save Save
Anketa
Kako dobro skrbite za svoje zdravje?
  Samo, če zbolim.
  Zelo.
  Briga me. Še vsak je na koncu umrl.
   
Št. glasov 8